fbpx

The Look For Less: Lily Collins

 
Is het jou ook al opgevallen dat actrice Lily Collins er altijd top uit ziet? Genoeg reden om haar toffe outfit te stelen.

Achter de 25-jarige Lily Collins schuilt een echte fashionicoon. Op de rode loper gaat deze actrice altijd net voor dat andere kleurtje, printje of pasvorm. Maar ook op straat trekt Lily onze aandacht met haar toffe casual stijl. Vooral nu de zomer in aantocht is deze outfit met short perfect om te kopiëren.

Heerlijk om straks weer lekker die korte shorts aan te kunnen. Vooral een witte short mag niet ontbreken in jouw garderobe, deze is namelijk perfect te combineren met zomerse kleurtjes en printjes. Tijdens de frisse zomeravonden draag jij op deze short een warme, comfi sweater met tekstopdruk. Een paar instappers eronder en jij hebt een toffe look compleet. Vergeet niet om een schoudertasje mee te nemen voor je telefoon, money en nieuwe lipstick!

STEEL LILC
SHOP DE LOOK
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.