fbpx

 

 

Altijd al model willen worden? Dan is The Model Convention (TMC) iets voor jou! GRLMAG sprak oprichtster Mariana Verkerk en modellen Michelle van Bijnen en Muna Mahamed die beiden ontdekt zijn op TMC.

Wat is The Model Convention?
The Model Convention is bedacht door Mariana Verkerk en Mauritz Briët. Op het evenement krijg je de kans om ontdekt te worden door Nederlandse en internationale modellenbureaus.

Wie zijn er aanwezig?
Deze editie zijn er meer dan dertig nationale en internationale bureaus aanwezig op TMC om jou te scouten.

Mariana Verkerk is oprichtster van The Model Convention: “Het idee achter TMC is eigenlijk heel grappig. In de periode dat ik jurylid en catwalkcoach was bij Holland’s Next Topmodel werd mijn Hyvespagina dagelijks overspoeld met foto’s en vragen van meisjes die allemaal model wilden worden. Eerst ging ik er heel vaak op in, maar daarna niet meer. Ik heb dan wel veel connecties, maar ik ben geen agent! Maar het zette me wel aan het denken. Op een gegeven moment zei ik tegen Mauritz (die de eerste drie seizoenen van HNTM produceerde): ‘He, ik ben met een programma bezig in de VS; Model Search America.’ Ik hoopte dat ‘ie het wat zou vinden en van daaruit ontstond ons bedrijf Model Scouts Network. The Model Convention valt daaronder.”

Wat zoeken jullie op TMC?
MV: “We zijn niet alleen op zoek naar high fashion modellen maar ook naar plus size modellen en commerciële jongens en meiden. Zo ontdekten we een keer een jongen die geschikt was voor de commerciële opdrachten. Stond ‘ie ineens op de billboards van Coolcat – heel leuk!”

Hoe val je op?
MV: “Durf te praten, jezelf te zijn, lach! Model zijn is ook een unieke persoonlijkheid hebben. Als je een fantastische kledingstijl hebt, laat het zien! Natuurlijk komen de meesten meiden in een skinny jeans en een t-shirt naar TMC. Dat is ook goed. Maar we zouden het ook leuk vinden als je iets tofs zou aantrekken waardoor je opvalt. Als je lichaamsvormen maar goed te zien zijn.”

Modellen Muna Mahamed (Tjarda Model Management) en Michelle van Bijnen (Micha Models Amsterdam) kunnen er over meepraten. Allebei deden ze mee aan The Model Convention: Michelle (16) kreeg in 2012 veertien callbacks (een bureau heeft interesse in je) en Muna (19) kreeg in 2014 negentien callbacks.

Waarom meedoen aan TMC?
Muna: “Eigenlijk wilde ik operatieassistente worden, maar mensen om me heen zeiden dat ik model moest worden. Ik heb nooit die stap durven nemen, totdat er een klant naar me toe kwam in de winkel waar ik werkte en precies hetzelfde zei. Toen dacht ik: laat ik het gewoon proberen! Toen ik online over The Model Convention las, leek het mij de beste manier om erachter te komen of het iets voor mij was aangezien er bureaus uit de hele wereld er zouden zijn.”

Michelle: “Voordat ik aan TMC meedeed, werd ik op mijn twaalfde twee keer gescout in New York. Vanaf dat moment wilde ik model worden. Daarvoor was het nooit eerder in me opgekomen om model te worden. Toen ik wat ouder was zocht ik online naar modellenbureaus en toen kwam ik uit bij The Model Convention. Ik wilde meteen meedoen!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Michelle voor Costes & Muna voor Calvin Klein Ph. style.com

Hoe was het om mee te doen aan TMC?
Muna: “Ik was die dag heel nerveus! Thuis had ik al flink geoefend op mijn hakken, maar tijdens het repeteren ging het toch mis. Het moest op het podium naar links. Ik was zo nerveus, dat ik naar rechts liep! Het zit me nog steeds dwars ha ha! Daarna was het tijd voor de real deal: catwalkloopje, fotopresentatie en dan de callbacks. Ik kon het haast niet geloven: negentien callbacks!

Michelle: “Toen ik op het evenement was werd ik erg onzeker. Ik zag allemaal lange mooie meiden voor me staan en dacht dat ik nooit een kans zou maken. De zenuwen gierden door mijn lijf! Iedereen moest langs de scouts lopen om zijn/haar foto’s te laten zien. Het grappige was dat ik de rij ophield en er een soort file ontstond, omdat iedere scout iets aan mij vroeg. ‘Wat is je lengte?’ ‘Hoe oud ben je?’ Na de pauze werd het serieus. Ik, nagelbijtend, zittend en dan weer staand, klikkend met mijn pen. Ik was zo zenuwachtig! Uiteindelijk had ik veertien callbacks waarmee ik in de top vijf zat van de in totaal 500 meiden! Ik kon het echt niet geloven!”

Wat heb je daarna allemaal gedaan?
Michelle: “Nadat ik voor Micha Models Amsterdam had gekozen mocht ik beginnen met testshoots. Daarna ging het snel: ik stond in de Cosmogirl, Elle en Glamour magazine. Ook deed ik de lookbooks van Costes en Pull & Bear – iets wat ik nog steeds zo gaaf vind! Afgelopen Fashionweek heb ik voor Dior, Chanel en Valentino gelopen! Afgelopen week heb ik de Chanel Cruise show gelopen in Seoel, Zuid-Korea! Een droom die is uitgekomen!”

Muna: “Een fantastisch moment voor mij was dat ik exclusief liep voor Calvin Klein tijdens New York Fashionweek! Ik zit nu bij bureaus in Londen, Milaan, Hamburg en Parijs. En dat allemaal in één jaar! Nooit gedacht dat dat zou gebeuren.”

nieuwe editie

Op 5 juli 2015 vindt er een nieuwe editie plaats van The Model Convention in de Broodfabriek in Rijswijk. Meedoen kan als je tussen de 13 en 30 jaar oud bent (voor zowel jongens als meiden). Een kaartje kost 79 euro. Het programma van de aankomende editie vind je hier.

Win

Extra leuk: we mogen twee kaartjes weggeven voor The Model Convention! Laat onder dit bericht een reactie achter (met een geldig mailadres) en like ons op Facebook om kans te maken!

De winnaars van deze actie hebben bericht gehad, je kunt niet meer meedoen met deze winactie. 

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

69 Comments
 1. zou super graag naar TMC heb nooit eerder de stap durfen maken. Maar denk dat ik er nu klaar voor ben. En zou heel graag kaartjes winnen!

 2. Ik Zou het echt super leuk vinden als ik de kaartjes zou winnen voor TMC! Er is al vaak tegen mij gezegd dat ik model moet worden , en verder ben ik ook een aantal keer gescout. Helaas was de timing toen niet helemaal goed en was ik wat onzeker, maar dat is nu helemaal opgelost en ik ben er klaar voor. TMC is voor mij een goede manier om uit te vinden of ik hier echt geschikt voor ben. Ik heb al wel ervaring met shows lopen en shoots , en ik zouden graag uitbreiden.

 3. Hi, ik zou graag aan Tmc mee willen doen.
  Ik ben een meisje van 17 jaar oud, ervaring met fotoshoots!
  En overal waar ik kom zeggen ze ‘ Hey Marianne, ga je aanmelden bij modellen bureau’s”
  Heel vaak zeggen ze ook van ik zie potentie in jouw.
  Zelfs de fotografen waar ik een fotoshoot heb gedaan zeiden het, dus ik ging hun advies volgen
  ik ging mailtjes sturen naar allerlei modellen bureau’s. Een paar hadden terug geantwoord ” je hebt het gezicht maar niet de lengte”
  Want eigeblijk ben ik nog maar 1,60cm lang. Daarom is Tmc een droom voormij.
  De droom om een model te worden is eigenlijk gekomen door Kate Moss, Doutzen Kroes.
  Ik hoop dat Tmc mijn droom uit laat komen!
  Ik hoop zo graag dat ik die kaartjes win, maar ook omdat niet iedereen het kan bekostigen want voor sommige mensen is het een hoop geld.

 4. Ik zou graag een kaartje winnen!

  Lijkt me een heel gave ervaring, en ik ben benieuwd wat bureaus van me zullen vinden.
  Toen ik gescout werd door een designer tijdens het winkelen, heb ik ontdekt hoe leuk ik modellenwerk vind.
  Ik krijg veel vragen voor shoots en shows, maar weet niet goed hoe ik dat moet aanpakken en hoe ik een fijn bureau vind.
  Hopelijk kan ik naar de modelconvention en bevalt mijn opvallende look met uitzonderlijk lichtblonde (natuurlijke) haarkleur en ‘porseleine’ huid.

 5. Jaren terug de modellen wereld gedag gezegt om voor mijn zoon te kunnen zorgen.
  Nu heeft hij een leeftijd dat ik weer tijd voor mezelf heb.
  Tijd om opnieuw de uitdaging op te zoeken! TMC lijkt als een ideaal begin.

 6. het lijkt mij zo ontzettend gaaf om hier bij te zijn! Ik ben der wel eens op aangesproken om model te worden en het word me ook vaak gezegt… Zelf vond ik toen dat ik daar nog wat te onzeker voor was en mezelf niet helemaal durfde te uiten maar daar ben ik het afgelopen jaar helemaal in veranderd. Ik heb een paar shoots gehad met een vriendin en vond het zo verschrikkelijk leuk dat ik er later misschien wel iets mee wil doen alleen ben ik benieuwd of ik er ook daadwerkelijk ook echt geschikt voor ben. Ik hoop dan ook dat ik daar dan zoveel meer zou leren en kom te zien of het ook echt iets voor mij is.

 7. Model worden is iets wat ik al jaren wil, zoals veel andere meiden. Maar eigenlijk weet ik nog steeds niet precies waar ik moet beginnen. Je gegevens en foto’s sturen naar een modellenbureau is hartstikke simpel, maar zo zien ze niet hoe jij bent en wat je in je hebt. Op TMC kan dit wel en ik zou dan ook graag willen laten zien wat ik in me heb. Zo kan ik er ook eindelijk achterkomen of model zijn iets is wat voor mij is weggelegd of niet. Het zou echt geweldig zijn om eindelijk na al die jaren het antwoord op mijn vraag zou kunnen krijgen: ‘kan ik model worden?’. Ik hoop dan ook zeker dat ik de tickets win, want in het echt kan je jezelf veel beter presenteren dan op foto’s!

 8. Een vriend van me stuurde me een berichtje met deze link, samen met een hintende smiley. Hij weet dat ik heel erg graag model wil worden, en ik was daarom ook heel bij dat hij hiermee kwam! Ik heb meerdere keren van mensen gehoord dat ze vinden dat ik model moet worden, en dit lijkt me echt een goede/leuke uitdaging om te laten zien hoe/wie ik ben, dus kan ik deze kans natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan. Ik hoop dat ik kan laten zien dat ik dit echt wil, en dat dit iets is wat ik het liefste wil gaan doen, ookal betekent dit dat ik er hard voor moet werken (:

 9. Model worden is altijd al iets wat ik stiekem wil maar toch durf ik er nooit iets mee te doen. Dit lijkt me dus de ultieme kans om ervaring op te doen en te kijken wat ik ervan vind. Ik hoop dat ik een kaartje win voor TMC!

 10. Mensen groeien, ontwikkelen zichzelf en hoe ouder je wordt, hoe beter je jezelf leert kennen en er achter komt wat je écht graag wilt. Zo ook ik.
  Toen ik 17 was, heb ik meegedaan aan TMC en kreeg ik 5 callbacks. Overladen met complimentjes en de gehele ervaring, ging ik naar huis. Klaar om hier echt werk van te maken! Echter ging het al snel bergafwaarts met mij. Ik had in die tijd gezondheidsproblemen en ook last van paniekaanvallen. Een doodnormale dag werd voor mij loodzwaar. Mijn ambitie om model te worden werd me langzaam ontnomen. Zo ongelofelijk frustrerend, door iets waar je niks aan kunt veranderen! Maar ik ben altijd blijven dromen. En soms is alles wat je nodig hebt, is tijd. En mijn tijd is nu aangebroken. 2 jaar na mijn vorige deelname aan TMC. Ik wil het levende bewijs zijn dat TMC een fantastisch begin is voor een modellencarriere. “If I can make it here, I can make it anywhere”.

 11. Ik zou echt heel graag mee willen doen aan de model conventie! De laatste tijd heb ik heel hard aan mijn lichaam gewerkt en ben ik 7 kilo afgevallen. Ook heb ik aan de maten gewerkt, het was erg lastig omdat het erg schommelde. Ik heb vaak gehoord gekregen word model.. Ik heb in het verleden wel even bij een bureau gezeten maar door school ging dit niet meer. Het lastige vind ik het om een juist bureau te vinden welke nou echt geschikt voor mij is. Hierbij zou de model convention mij hier heel erg mee helpen. Ik ben klaar om het avontuur aan te gaan. Ik ben bereid hier hard voor te werken en het lijkt mij super gaaf en een geweldige ervaring. Ik zou dit echt graag willen winnen!

 12. Ik zou echt heel graag mee willen doen aan TMC! De laatste tijd heb ik heel hard aan mijn lichaam gewerkt en ben ik 7 kilo afgevallen. Ook heb ik aan de maten gewerkt, het was erg lastig omdat het erg schommelde. Ik heb vaak gehoord gekregen word model.. Ik heb in het verleden wel even bij een bureau gezeten maar door school ging dit niet meer. Het lastige vind ik het om een juist bureau te vinden welke nou echt geschikt voor mij is. Hierbij zou de model convention mij hier heel erg mee helpen. Ik ben klaar om het avontuur aan te gaan. Ik ben bereid hier hard voor te werken en het lijkt mij super gaaf en een geweldige ervaring. Ik zou dit echt graag willen winnen!

 13. Looking for a very young girl with potential? It’s me! Haha, ik ben net 13 maar wil weleens weten of ik echt kans maak.. Door mijn foto’s ben ik al weleens gescout maar ik ben nog 13 en ik begin net met groeien… Toch wil ik laten zien dat ik echt wel serieus mee wil doen. Het lijkt me een geweldige ervaring en alleen dat al is genoeg om mee te dingen naar een kaartje ! Ik ga voor iedereen duimen, want iedereen wil graag winnen. Maar heel stiekem duim ik natuurlijk het meest voor mezelf! Succes allemaal!!

 14. Het zou niet alleen mijn dag, het zou mijn jaar maken als ik een kaartje zou winnen voor TMC. Ik doe hier en daar soms shoots, maar nooit erg serieus al vind ik het wel super leuk om te doen en raden fotografen me keer op keer aan om me bij een castingbureau in te schrijven. Mijn moeder is het er echter niet helemaal mee eens. Dus er is ook geen twijfel mogelijk dat ze 79 euro zou willen betalen om mij naar TMC te laten gaan.. Ik kan niet omschrijven hoe graag ik dus een kaartje zou willen winnen! Groetjes Kanea

 15. Hey, ik zou super graag mee willen doen. Ik ben al een keer gescout geweest maar daar heb ik helaas niets meer van gehoord. Dit zal altijd een (stiekeme) droom voor mij blijven. Ik durf geen kaartje te kopen, iets te onzeker misschien! Maar als ik een kaartje zal winnen zal ik dit zeker goed benutten en mn uiterste best doen. Ik hoop dus zo’n ticket te winnen en te shinen 5 juli 🙂

 16. Informatief artikel 🙂 Ik ben zelf al meerdere malen gescout, in verschillende landen, maar ik durf de stap niet goed te nemen om verder te gaan en zou graag met zo’n grote groep willen zien wat mijn kansen zijn! Ik ben 15 jaar oud, alleen iets houdt me nog altijd tegen. Daarom zou het me leuk lijken om een kaartje te winnen!

 17. Hoop dat ik ooit zo ver kom als Muna en Michelle! Ik ben van plan om 5 juli ook te gaan, zou dan tof zijn als ik een kaartje zou winnen!

 18. Hoi
  Ik wil graag meedoen met TMC en ontdekt worden als model, het lykt me echt heel erg leuk en gaaf om het op deze manier te doen omdat het via deze manier het makkelijkst is om een model te worden als je callbacks kryg dan hoop ik..
  Ik zou heel erg blij zijn als ik die kaartjes win!

 19. Hooi! Ik ben Lisanne en ik ben 16 jaar oud. Ik durf het zelf nooit aan anderen toe te geven, maar ik droom er, zoals veel andere meiden, al heel lang van om model te worden! Ook weet ik niet precies waar ik moet beginnen. TMC lijkt me een geweldige ervaring en ik wil er graag achter komen of ik wel potentie heb om model te worden.
  Ik ben in staat om er heel hard voor te werken! Ik hoop dat ik win!

  X Lisanne

 20. Zo’n leuke ervaring, zou ook graag naar Rijswijk toe willen. De hele dag is zo spannend en zou graag met een vriendin samen gaan.

 21. Hee hee,
  Ik zou heel graag een kaartje willen winnen omdat het mij super leuk lijkt om de kans te krijgen om model te kunnen worden. Helaas heb ik helemaal geen ervaringen, maar die zou ik graag willen oplopen. Verder ben ik al een aantal keer “gescout ” en gevraagd , maar nooit dacht ik : dit ishet juiste bureau, hier voel ik me veilig. En toch zou ik het heel graag willen proberen en dan op deze professionelere manier. Ik ben 1.83m en ben 15 jaar dus misschien ook een goede leeftijd om te beginnen. Ik hoop dat jullie mij uitkiezen, en anders heel veel succes met dat andere meisje !
  Liefs Linde

 22. Hoi,

  Het lijkt mij al een tijdje ontzettend gaaf om model te worden! Ik ben 17 jaar oud, en net klaar met mijn examens. Volgend jaar ga ik verder met VWO.

  Ik kwam op het idee toen Micha Models mij een tijdje geleden op Instagram is gaan volgen. Ik had al wat vaker over modellenwerk nagedacht, maar ik heb nooit echt de stap durven te nemen; ik ben bang om teleurgesteld te worden. Toch ging het kriebelen toen Micha Models me begon te volgen, en gaf het me wat meer zelfvertrouwen.

  Toch lijkt The Model Convention een kans om gezien te worden, dan ziet men veel beter hoe je eruit ziet en hoe je bent. Als je een paar foto’s naar een bureau stuurt is de kans groot dat de foto’s een verkeerd beeld geven, vandaar dat ik dat ook nooit heb gedaan.

  Ik zou allang een kaartje voor The Model Convention hebben gekocht als ik het geld had, maar helaas heb ik dat niet. Daarom lijkt deze actie mij een mooie kans om toch aan een kaartje te komen.

 23. Het Lijkt me super vet om model te zijn en Dan is de model convention een Mooi begin want Ik heb ook de lengte en maten er voor dus Ik hoop dat Ik win 🙂 xx

 24. Dag lieve mensen,
  Ik wil al zo lang meedoen, alleen mijn ouders vinden het helaas te duur…
  Ik zou echt alles voor dit kaartje over hebben! En het duimen, dat is al lang begonnen!

 25. Het lijkt me een geweldige ervaring om TMC mee te maken! Ik doe sinds kort fotoshoots en heb onlangs twee castings gehad. Sinds kort train ik hard om in vorm te blijven. Nu ik lang vrij ben van school is dit het perfecte moment. Ik zou het super vinden om de ticket te winnen! Ik ben 20 jaar oud, 1.76m lang en mijn maten zijn 83-64-90

 26. Hallo,

  Mijn naam is Robin en ik ben 18 jaar oud.
  Het lijkt mij een super leuke ervaring & ik hoor vaak dat ik een leuke uitstraling heb, dat ik apart en anders ben dan de rest
  maar wel op een positieve manier. Laatst vertelde iemand mij dat hij denkt dat ik ver kan komen omdat ik volgens hem “the looks” heb, ook hebben een paar andere mensen ook al iets gezegd over dat ik een gezicht hebt dat vrolijkheid uitstraalt.

  Door die mensen heb ik het idee om toch een poging te wagen, en vandaar dat ik deze kans pak.
  ik vind het leuk om mensen te inspireren en dit is ook goed voor mijn zelfvertrouwen. Alvast bedankt voor deze kans.

  Groetjes Robin

 27. Ik heb al best wel vaak gehoord dat ik model kan worden door dat ik zo lang ben namelijk 1.76/77 en ik ben dun van mijzelf. Alleen wist ik nooit zo goed hoe ik het modellenwerk moest aanpakken , hoe ik moest beginnen ,tot
  dat ik TMC tegen kwam en dit mij een super goede start lijkt! Dat ik hier door stuk verder kan komen en mij dit ook een ontzettend mooie ervaring lijkt! Ik ben nu 19 jaar oud en ik ben stuk zekerder over mijzelf dus vind ik het een goed idee als ik er nu mee begin! Ik ben wel is gescout op instagram maar dat daarbij wist ik niet zo goed of het echt op nep was of het was Engels. Het is iets wat ik al heel lang wil namelijk! Dus het zou mij echt geweldig lijken als ik een kaartje hier win! En kan laten zien wie ik ben en dat ik dit echt ontzettend graag wil !!

 28. Heyhoi!
  Ik heb al best wel vaak gehoord dat ik model kan worden door dat ik zo lang ben namelijk 1.76/77 en ik ben dun van mijzelf. Alleen wist ik nooit zo goed hoe ik het modellenwerk moest aanpakken , hoe ik moest beginnen ,tot
  dat ik TMC tegen kwam en dit mij een super goede start lijkt! Dat ik hier door stuk verder kan komen en mij dit ook een ontzettend mooie ervaring lijkt! Ik ben nu 19 jaar oud en ik ben stuk zekerder over mijzelf dus vind ik het een goed idee als ik er nu mee begin! Ik ben wel is gescout op instagram maar dat daarbij wist ik niet zo goed of het echt op nep was of het was Engels. Het is iets wat ik al heel lang wil namelijk! Dus het zou mij echt geweldig lijken als ik een kaartje hier win! En kan laten zien wie ik ben en dat ik dit echt ontzettend graag wil !!
  Liefssss Maxime

 29. De wereld van de kunst is prachtig. Om onderdeel te mogen zijn van een ontwerper óf fotograaf haar creatie is een droom die ik al heel mijn bewuste leven koester. Een kans om hier houvast in te vinden kan een wereld van verschil betekenen voor mij. Ik heb nog geen ervaring maar ik denk dat men al doende leert. Het lijkt me overigens zo onwijs tof om te zien hoe het ervan afgaat in het casting proces. Ik ben erg benieuwd. Zelfs als het niet uitpakt, ben ik alsnog een ervaring rijker! Liefs

 30. Heee,

  Ik zou het supervet vinden om een kaartje te winnen, ik heb modellenwerk altijd een heel inspirerend beroep gevonden en zou graag willen uitvinden of het iets voor mij zou zijn! TMC is hier echt de perfecte mogelijkheid voor en daarom lijkt het me echt super leuk!

 31. Hee, ik zou het echt geweldig vinden om een keer mee te doen. Ik ben een paar keer gescout maar er is uiteindelijk nog niet s uitgekomen. Het is een enorme kans om mezelf te laten zien aan verschillende bureau’s!

 32. Hee hee,
  Ik ben Kim en ik ben 18 jaar. Ik heb helaas niet de perfecte modellenlengte.
  Alleen ik wil de bureaus daar overtuigen dat je ook ver kan komen met een goede uitstraling, en de juiste motivatie!
  Vaak wordt er gezegd dat ik een knap meisje ben en dat ik model moet worden. Alleen ik wil laten zien dat ik niet alleen een knap meisje ben, maar ook dat ik intelligent ben en dat dat heel goed samen gaat.
  Ik heb ook mee gedaan aan de castingdag van Hollands Next Top Model. Ik ben tot de laatste ronde gekomen, dus bij de laatste 40. Wat ik eigenlijk echt niet verwacht had.
  Ik weet nu eigenlijk dat ik wel degelijk potentie heb, en ben heel benieuwd wat er uit zo’n dag komt!

  Ik wil heel graag een kaartje winnen, het lijkt me echt geweldig zo’n dag!!!!!

  Liefs van Kim

  1. Hallo Kim,
   Misschien een beetje een rare vraag: je bent tot de laatste 40 gekomen van HNTM schreef je, hoelang duurde het voordat je daarvan bericht kreeg? Ik heb vorige week meegedaan en ben ook bij de laatste groep(ik weet niet hoeveel dat er zijn, ik geloof 30) gekomen. Ze zeiden toen ik wegging, dat ze me bericht zouden sturen over of ik door was. Ik zit natuurlijk ongelofelijk in spanning. Maar ik heb nog niks gehoord. Het is dus 7 dagen geleden nu.
   Duurde het bij ook zo lang of langer of korter?
   Groetjes,
   Milou

 33. Mij lijkt het zooo gaaf om mee te doen, wil het heel graag proberen. Wilde al aan Hollands next topmodel meedoen maar dat lukte dit jaar niet, dus zou het graag via deze weg willen proberen 🙂

 34. Ik vind mezelf geschikt voor model omdat ik gewoon een super leuke uitstraling he. Dit wordt mij elke dag op mij werk ook verteld. Ik hou van voor de camera staan en ben zeker niet verlegen. Ik zou graag het kaartje winnen omdat jullie daar geen spijt van krijgen! Liefs xx

 35. Hoi, ik zou het super vinden om een kaartje te winnen omdat ik heel graag heen wil gaan 🙂 Dit lijkt me een geweldige ervaring die ik mee wil maken.
  liefs,

 36. Hey, ik zou er heel erg graag bij willen zijn! Gewoon om te proberen en om te kijken wat de mensen daar zeggen. Het lijkt mij een hele speciale ervaring.

 37. Wauw, het lijkt me echt geweldig om hier hij te kunnen zijn! Ik heb mij altijd al veel bezig gehouden met mode, fotografie, styling en meer! Ik ben onlangs ook al 2 keer gescout en meerdere keren gevraagd voor een schoot, alleen weet ik allemaal niet zo goed hoe ik het moet aanpakken en was ik bang dat ik niet kon bieden waarnaar de modewereld zocht. Nu, een tijdje later, heb ik het gevoel dat ik mezelf beter kan aanbieden zoals ik ben, ik heb een eigen stijl gevonden, heb zelfvertrouwen gekregen en vooral een ontzettende passie ontwikkeld! It would be a dream come true om de convention bij te wonen, mezelf meer te kunnen ontplooien en laten zien, en het idee dat ik misschien wel voldoe aan de eisen van een castingbureau is natuurlijk al helemaal te mooi km waar te zijn!
  Ik zal duimen! 🙂
  Liefs Vera

 38. Ik ben Minoek van Serveen en ben 17 jaar jong. Ben sinds dit jaar eigenlijk druk bezig met modellenwerk. Dit loopt aardig, heb al op de covers van wat kleinere bladen gestaan en ben bij Bit competitie 2e geworden van de 700. Nou is dit natuurlijk de ideale kans om ook internationaal door te breken! Het lijkt me super om veel mensen te leren kennen en door te breken als model, ookal hoort het harde werken er natuurlijk ook bij!

 39. Ik zou ontzettend graag kaartjes voor mijn vriendin willen winnen! Ze is een prachtig meisje en hoort van iedereen om zich heen dat ze een speciaal uiterlijk heeft en zeker potentie heeft om model te worden. Ik wil haar heel graag die kans geven omdat ik weet dat ze stiekem al een paar jaar graag naar de modelconvention wil maar ze zit financieel niet erg breed met haar thuissituatie. Nu heb ik overwogen om het te betalen met het geld dat ik verdien bij mijn bijbaantje maar als het gratis kan zou dat geweldig zijn!! Ik hoop dat dit toekomstig topmodel de kans kan krijgen om binnenkort ontdekt te worden!!!

 40. Zou graag net als vele meiden hier erachter willen komen of model zijn iets voor mij is. Dit lijkt mij de leukste en beste manier om erachter te komen! Groetjes!

 41. Het zou zo geweldig zijn dat is mijn grootste droom om echt als model te kunnen beginnen wie mij deze stap wilt gunne is geweldig .ik zal er dan ook alles aan doen om een perfect model te worden . Ik heb al een paar castings gedaan met en zonder geluk ik hoop supper hard dat jullie dit mij gunnen het zou egt alles voor mij betekenen !!!

 42. voor mij wordt het nu wel eens tijd aangezien iedereen het altijd tegen me zegt! 15 jaar en 1.81m ❤️❤️

 43. Het zou de wereld voor me betekenen om een keer mee te doen aan TMC! Iedereen zegt het tegen me en het is een ultieme kans!

 44. Dit is zoo leuk!
  Ik wou altijd al mee doen , maar mijn ouders vinden de kaartjes altijd een beetje duur.
  Ik heb vaker mee gedaan aan modellen ‘wedstijden’ zoals elite en daardoor heb ik ook veel ervaring opgebracht
  Nu ben ik inmiddels 16 jaar oud en 1.75 lang en zou ik het nog een keer willen proberen.
  Ik zou het zo leuk vinden als ik die kaartjes krijg
  Love. Valery

 45. Ik zou heel graag naar TMC willen. Modellenwerk is echt mijn ding, ik sta graag voor de camera en heb al enige ervaring met shoots. Ik wilde mij ook opgeven voor het nieuwe seizoen van HNTM maar was helaas net te laat… Het lijkt mij super om het kaartje te winnen!

 46. hi! Ik zou super graag kaartjes willen winnen voor mij en mijn vriendin. We zijn allebei super enthousiast over modellenwerk en we zijn er dan ook altijd samen mee bezig! Vooral mijn vriendin is heel enthousiast. Ze heeft, denk ik al op alle modellen sites gekeken die er bestaan. Alleen stuurt ze zelden een aanmelding omdat ze heel onzeker is ect. We willen ons al heel lang inschrijven maar we hebben al die tijd maar niet gedaan vanwege geld dus dit is wel echt een kans! Ik hoop heel erg dat we winnen want we vinden het super leuk en ik denk ook wel echt dat mijn vriendin een goede kans zou kunnen maken.

 47. Er wordt vaak tegen mij gezegd dat ik model moet worden en ik wil dit ook super graag!! Ik heb gespaard om een kaartje te kopen ,maar kom net tekort, dus het zou natuurlijk geweldig zijn als ik een kaartje zou krijgen! Ik ben net bezig om me in te schrijven bij modellenbureau’s en het zou natuurlijk super zijn als ik hier meer ervaring op kan doen en mijn gezicht kan laten zien aan de grotere modellenbureau’s!! Ik hoop dat ik win!! X Noëlle

 48. Niemand in mijn omgeving weet het, maar stiekem wil ik heeeel graag mee doen. Ik heb vertrouwen in mijzelf en wil graag de mensen om me heen overtuigen dat ik het kan, dus die kaartjes zouden erg helpen 🙂

 49. nou ik wil later model worden en dan een gespecialiseerde daarom begin ik op mijn 13de verjaardag 14 juni en ik wil echt wel succesvol worden het is ook echt heel cool ik vraag dit voor mijn verjaardag maar hopelijk kiezen jullie een winnaar/es veel geluk Ik ben een meisje van 12 jaar oud, ik heb ervaring met fotoshoots!ik ga met mijn ouders en een vriendin

 50. ik ga niet teveel schrijven. Het enige wat ik erover zeg is: het is serieus alles wat ik wil, dreams.. Hoop echt dat ik dat kaartje win #WantItSoBad

 51. Het lijkt me supertof om een kaartje te winnen voor The Model Convention! Ik ben al eens eerder gescout en uitgenodigd voor castings, maar vaak zat mijn school in de weg. Nu hebt ik net mijn eindexamens achter de rug en lijkt me dit de perfecte nieuwe uitdaging! im ready to give my all!

 52. Als ik een kaartje zou winnen, zou mijn droom eindelijk uitkomen!! Van jongs af aan, is het namelijk al mijn grootste droom geweest om een model te worden en hiervan mijn beroep te maken. Met veel passie sta ik voor de camera en wil ik goede resultaten halen. Ik maakte kans op de WildCard voor HNTM en was 11e geworden, en dit geeft mij enorm veel motivatie om mijzelf door te ontwikkelen en nu écht helemaal voor het modellenwerk te gaan! Mijn motivatie is omdat model worden, omdat dit mijn hoofddoel is en ik mijn droom wil verwezenlijken! Ik ben sociaal, enorm gedreven, een harde werker, een doorzetter en ik hou enorm van reizen en ik ben altijd op zoek naar avontuur, hopelijk gaat mijn droom snel uitkomen! Hopelijk gaat mijn grootste droom nu eindelijk uit komen, door middel van een kaartje te bemachtigen en deze geweldige ervaring mee te maken!!

 53. The Model Convention! Zorg goed voor jezelf! Dat heb ik de laatste tijd wel geleerd. Als model zijnde moet je er natuurlijk tip top uit zien en dat is lastig met de het normale voedsel in de winkels. Samen met mijn personal trainer ben ik aan de slag gegaan om de puntjes op de i te zetten. Door betere voeding en supplementen voel ik me een stuk levendiger! Ik zie er nóg gezonder uit en mijn lichaam krijgt nog meer vorm! Dit laatste is natuurlijk wel in combinatie met de sportschool waardoor je voor een killer body zorgt! Na een periode van lichamelijke spierklachten ben ik weer helemaal herstelt en ben ik er klaar voor om mee te doen aan The Model Convention. Ik zou heel graag deze kaartjes willen winnen zodat ik kan laten zien dat ik er nu helemaal klaar voor ben in mijn 23ste levensjaar!

 54. Het zou me super leuk lijken om mee te doen, alleen weet ik niet of ik in aanmerking kom. Ik ben iets te klein en daarom lijkt het me leuk om gewoon te proberen! Misschien wordt het niks maar ervaring opdoen is het leukste wat er is. Het lijkt me super gaaf om te winnen.

 55. Hoi,

  Ik wil zo graag naar TMC, want iemand vertelde mij erover en het leek me super gaaf! Toen ik de site ging opzoeken, wilde ik een kaartje bestellen, maar jammer genoeg is het iets te veel geld. Daarom hoop ik dat ik een kaartje win, want ik zou zo graag mee willen doen! Ik heb al van een aantal mensen gehoord:’ Waarom wordt je geen model?’ maar ik wist toen niet hoe. Ook zei een fotograaf tegen mij:’ Modellen werk lijkt me echt iets voor jou.’ Toen ik hier van hoorde, dacht ik:’ Dit is mijn kans.’ Dus ik hoop dat ik een kaartje win, want ik zou het echt heel graag willen.

 56. Het lijkt me ontzettend gaaf om naar TMC te gaan, maar helaas kan ik me op het moment geen kaartje veroorloven. Ik hoop op deze manier toch kans te maken om er naar toe te gaan. Ik krijg vaak te horen dat ik de juiste lengte en uitstraling heb en dat ik hier wat mee moet doen, maar ik heb nooit de stap genomen om er iets mee te doen. TMC lijkt me de ultieme plek om te beginnen en om mezelf te laten zien.

  Liefs, Sylvia

 57. Heey, ik zou echt heel graag een kaartje winnen voor de TMC, want dat lijkt me heel leuk. Mensen zeggen dat ik de uitstraling heb, en ik wil wel eens weten hoe het is. Helaas is de prijs er, dus ik hoop dit te winnen!

 58. Dromen over dromen,
  Hoe kan ik bij jullie terecht komen?
  Dromen over dromen,
  Waar zal ik nou terecht komen?

  Mijn droom om model te worden, is helaas nog niet uitgekomen, maar toch is dit steeds in mijn achterhoofd gebleven. Een tijdje geleden mee gedaan aan de Fancy Modellenwedstrijd bij Max Models van 1400 meiden naar de 100, vorig jaar door de eerste voorrondes van HNTM gekomen maar niet verder gekomen. Nu is de TMC een mooie kans om te kijken of ik verder kan komen in de modellenwereld. Ik ben 1,76 m lang, heb ervaring met shoots en promotie werk. Helaas kon ik op de vorige TMC niet aanwezig zijn, maar deze keer wel! Het lijkt mij een mooie kans.

  Dromen over dromen,
  Hopend dat ze uitkomen.

 59. het lijkt me absoluut geweldig om mee te doen aan TMC aangezien ik van jongs af aan al in de modellen-business wilde werken. Misschien dat jullie mijn droom waar kunnen maken!

 60. Hey!!

  Ik zou dit zo graag willen! Ik vind zulke dingen super leuk en hoop ooit ontdekt te worden. Tot nu toe helaas nog niet gelukt maar dit zou een enorm grote kans zijn!
  Het zou echt super gaaf zijn!!

  X

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.