fbpx

Alles wat je moet weten over de nieuwe spin-off van The Vampire Diaries

Woohoo! We got some good news. Er komt namelijk een spin-off van The Vampire Diaries en The Originals. Nu dat TVD is afgelopen en TO bezig is met het laatste seizoen, waren we allemaal wel toe aan iets om ons op te verheugen. En dat is precies wat we nu kunnen doen! Onze gebeden zijn verhoord, want de zender The CW heeft aangekondigd dat in de herfst van dit jaar de spin-off serie Legacies van start gaat. We can’t wait!

Legacies

Maar wat kunnen we verwachten van Legacies? De show zal zich focussen op de vampier/heks/weerwolf Hope Mikaelson, de dochter van Hayley Marshall-Kenner en Klaus Mikaelson. Zij gaat namelijk naar The Salvatore School for the Young and Gifted, een speciale school voor bovennatuurlijke wezens. Nu vraag jij je natuurlijk af of er nog meer bekende in de serie spelen. Yes, girl! Landon en Alaric, gespeeld door Aria Shahghasemi en Matt Davis, spelen een rol in Legacies. Het is nog niet bekend wie er nog meer in de serie spelen, dus dat blijft nog even spannend.

Wanneer de serie precies op tv komt is ook nog niet bekend. Het wordt allemaal nog even afwachten. Wij houden jullie op de hoogte!

> 6 Dingen die je nog niet wist over The Vampire Diaries
> The Vampire Diaries krijgt misschien nog een spin off

Bron beeld: The CW

Samantha Lakker
Samantha Lakker

Samantha is een Journalistiekstudent met een lichtelijke (mega) shopverslaving. Ze kan uren naar make-up tutorials kijken en zit iets te vaak op Netflix. Ze is het gelukkigst als ze ooit nog een keertje een kopje koffie met Khloe Kardashian mag drinken.Goals!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.