fbpx

Zijn The Weeknd en Bella Hadid weer bij elkaar?

Hold on tight, you guys. Na de break met Selena Gomez en een heel sad album is The Weeknd gespot met Bella Hadid op Coachella. En het zag er wel erg vriendelijk uit…

Volgens Us Weekly zijn The Weeknd en Bella zoenend gespot. Tijdens het optreden van Kylie’s bae Travis Scott waren de twee “all over each other” en zat ze op zijn schoot. Volgens een ooggetuige zijn ze 100% weer bij elkaar.

Een bron bevestigt hetzelfde verhaal aan People: “Bella zat op The Weeknd’s schoot en ze waren de hele avond all over each other. Het zat er zeker weten uit alsof ze weer echt terug bij elkaar zijn.”

But there’s more. The Weeknd had het blijkbaar erg druk tijdens Coachella. Hij is namelijk ook gespot met Chantal Jeffries.

Chantal Jeffries is een goede vriendin van Justin Bieber (en het onderwerp van many Bieber dating rumors). Dat maakt het kinda awkward aangezien The Weeknd vorig jaar nog met Selena Gomez naar Coachella was voordat ze uit elkaar gingen en Selena weer iets begon met Justin. Hadden we al gezegd dat het awkward is? Anyway, een dag nadat The Weeknd en Bella gespot waren, werd The Weeknd gezien met Chantal Jeffries. Volgens E! waren de twee aan het knuffelen en legde ze haar hoofd op zijn schouder.

Ingewikkelder kan het niet, right? Wrong! The Weeknd zong tijdens zijn optreden op Coachella “Call Out My Name” (het nummer dat volgens fans over Selena gaat) en de zanger moest huilen. No joke. Het filmpje is best sad om te zien, take a look for yourself:

Seriously, what’s going on? What’s the truth? What’s life?

> Justin Bieber sloeg een man tijdens Coachella
> Ging Selena Gomez bijna dood tijdens haar niertransplantatie?

Bron beeld: Instagram

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.