fbpx

Loog The Weeknd in zijn track over Selena Gomez?

The Weeknd’s nieuwe EP My Dear Melancholy, heeft voor heel wat ophef gezorgd bij fans. De nummers lijken namelijk voor een groot deel over zijn ex Selena Gomez te gaan. Juicy much?!

In het eerste nummer van zijn EP, Call Out My Name, wordt het wel behoorlijk obvious dat hij het over Selena heeft. En worse, hij refereert lowkey naar Selena Gomez’ niertransplantatie.

De lyrics zijn als volgt: “I said I didn’t feel nothing baby, but I lied / I almost cut a piece of myself for your life.”

Net als deze fan dachten we dat dat maar één ding kon betekenen:

Alleen zaten we er dus dik naast. Volgens een bron van ET, zou The Weeknd nooit donor worden en is de lyric pure aandachttrekkerij. “Het is gewoon een lyric en hij wist dat het voor aandacht zou zorgen en dat mensen het precies zouden interpreteren zoals ze nu doen. Hij zou nooit écht zijn nier doneren aan Selena,” zegt de bron. “Tuurlijk, hij was haar vriendje destijds, dus misschien kwam het in hem op om zich te laten testen om te zien of hij een match was – wat erg zeldzaam is – maar verder is het nooit gekomen.”

De bron legt uit dat Selena het hem nooit zou vragen. “Ze wilde er niet eens aan denken! Ze vond het al moeilijk genoeg om een levenslange vriendin het te laten doen, dus een nieuw vriendje? No way.”

Hoewel The Weeknd’s nieuwe EP erg veel over zijn relatie met Selena lijkt te gaan, waren ze volgens de bron niet eens zó close. “Ze waren eerlijk gezegd nooit zo intens als hoe hij het laat overkomen. The Weeknd was altijd meer bezig met zijn carrière dan zijn relatie. Selena leunde meer op haar vrienden en familie tijdens de operatie dan op wie dan ook.”

Wow. Talk about a plot twist! Beluister de track hieronder:

> OMG! Justin Bieber is gespot met een ander
> Zó reageerde Cole Sprouse op de vraag of hij en Lili Reinhart een relatie hebben

Bron beeld: Instagram

 

 

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.