fbpx

Zo werk je toe naar jouw dream job

Droom je altijd al van een eigen bedrijf? Of wil je altijd al modejournalist worden? Lees dan snel deze tips voor het vinden van jouw dream job!

Research

Research is heel belangrijk. Als je stage wil lopen bij een bedrijf moet je kunnen laten zien dat je je best hebt gedaan en dat je geïnteresseerd bent. Houd dus alles binnen jouw dream vakgebied goed bij.

Connecties

Als je herkent wil worden is het handig om een LinkedIn-profiel te maken. Het is een soort Facebook, maar dan zakelijker. Ga ook naar evenementen en laat je gezicht zien. Zo gaan mensen je herkennen.

Portfolio

Werkgevers zullen je naam altijd googelen. Tegenwoordig kun je ook een portfolio maken met Instagram of Pinterest. Laat zien wat je eigen stijl is en wat je belangrijk vindt.

Motivatie

Als het eenmaal zover is en je gaat solliciteren voor stages en ervaringsplekken, is motivatie super belangrijk. Als je journalist wilt worden is het echt ‘not done’ als er een spelfout in je brief zit. En bedenk voor jezelf waarom ze juist jou moeten aannemen.

Go for it!

Lees ook:
5 Tips tegen stress
5 Instagrammers die we allemaal in onze feed tegenkomen

Bron beeld: pexels.com

Elle Helmig
Elle Helmig

Elle is een echte shopaholic. Ze houdt alle trends nauwlettend in de gaten en kent alle leukje plekjes van Nederland. Ze schrijft én maakt video's voor GRLMAG.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.