fbpx

5 apps die jouw schoolleven een stuk makkelijker gaan maken

Waarschijnlijk is het niet bepaald je favoriete hobby: huiswerk maken. Gelukkig kan het maken van je huiswerk wel makkelijker gemaakt worden, gebruik bijvoorbeeld deze apps!

  1. Evernote

Maak jij je aantekeningen en samenvattingen het liefst op de computer? Superslim! Nadeel is alleen dat je deze aantekeningen dan niet altijd bij de hand hebt. Evernote is daar een goede oplossing voor. Maak een account aan en schrijf je aantekeningen uit in dit onlinenotitieblok. Superhandig: je kan verschillende notitieblokken maken, zo heb je voor elk vak een apart blok en heb je alles super georganiseerd bij de hand.

2. Scannable

Raak jij altijd al die uitgedeelde formulieren en oefeningen kwijt? Gebruik dan de app Scannable. Deze app scant je formulier meteen in, zo heb je ze altijd bij de hand. Deze app werkt trouwens heel goed samen met Evernote. Je kan de in gescande papieren meteen in je juiste notitieblok van Evernote opslaan. Twee vliegen in een klap!

3. Duolingo

Wil je een bepaalde taal leren of een beetje up to date houden? Gebruik dan de app Duolingo. In deze app leer je op een leuke manier de basis van verschillende talen. Krijg punten voor de juiste antwoorden en speel tegen de klok. Extra leuk: de app houdt door een percentage bij hoe vloeiend je de taal spreekt.

4. WRTS
De oude vertrouwde site WRTS is er natuurlijk ook in appvorm. Leer je woordjes en overhoor ze via WRTS om er zeker van te zijn dat je ze goed kent. Aan het eind van elke overhoring krijg je een cijfer, zo weet je tenminste hoe je ervoor staat.

5. Studiekring huiswerkplanner

Vind jij het moeilijk om je huiswerk goed in te plannen en bij te houden hoe je voor elk vak ervoor staat? Gebruik dan eens de Studiekring huiswerkplanner. Met deze app wordt plannen een stuk eenvoudiger en kan je stressloos huiswerk maken.

Welke apps gebruik jij voor school?

> 4x zo krijg je minder stress op school
> 4 plantips voor je huiswerk

Bron beeld: Pexels.com

Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.