fbpx

4 tips tegen haaruitval in de herfst

 

In de herfst dwarrelen de blaadjes van de bomen. Maar ook haaruitval is iets waar veel meiden in deze tijd last van hebben. En dat is best vervelend! Dit doe je eraan.

  1. Zorg dat je goed eet en voldoende vitamines binnen krijgt. Het is een goed idee om in de ochtend een multivitaminentabletje te nemen. Dat houdt de griep ook buiten de deur.
  2. Een goede doorbloeding van de hoofdhuid stimuleert de haargroei. Masseren helpt om die doorbloeding op gang te krijgen. Een goed excuus dus om een vriendin of je vriendje te vragen of ze lekker met haar/zijn nagels over je hoofd wil kriebelen!
  3. Wees lief voor je haar. Neem op z’n tijd een haarmasker, kijk uit met hitte en verf het niet te vaak. Dat weten we natuurlijk allemaal, maar het is in deze tijd extra belangrijk.
  4. Je haar borstelen kan absoluut geen kwaad. De haren die uit gaan vallen, vallen sowieso uit. Dus geen reden voor een coupe ravage.

Succes!

Beeld: Instagram Gigi Hadid
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.