fbpx

5 mode-illustratoren die je moet volgen

 

Waarschijnlijk lees jij dagelijks modetijdschriften om geïnspireerd te blijven. Maar wist je dat sommige fashion lovers van mode coole illustraties maken?

Don Oehl

Don zijn carrière begon toen hij studeerde aan de Chicago Academy voor Performing Arts. Hij was erg geïnteresseerd in visual arts. Maar echt geïnspireerd door mode werd hij toen hij naar New York ging, de mix van haute couture, downtown street fashion en graffiti inspireert hem nog steeds voor zijn illustraties.

gl_53624fbc-8c84-4486-823a-44740a627753

Judit Garcia Talavera

Judit is in Spanje geboren en was altijd al geïnteresseerd in kunst. In 2004 verhuisde ze naar Barcelona om haar studie te vervolgen voor illustratie. Ze maakt onder andere illustraties voor tijdschriften zoals Marie Claire en Dirrty Glam.

judit[1]

Mitja Bokun

Mitja Bokun tekende al toen hij nog een kind was en nu is zijn werk over de hele wereld te zien!  Ook werkt hij samen met modeontwerpers om de schetsen en te illustreren voor lookbooks. Hij is zelfs co-owner en co-editor van het tijdschrift Reserved Magazine met Whitney Mercurio.

mitjabokun[1]

Jenny Motsell

Jenny komt uit Zweden, en studeerde net zoals de andere illustrators, illustratie en graphic design. Ze is vooral bekend om haar potlood tekeningen. Haar illustraties zijn te zien in tijdschriften zoals NYLON, Elle en Lula. Ook stond ze een keer in de New York Times.

gl_521781b8-c81c-4702-9d0f-2e580aa613db

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.