fbpx

Troian Bellisario maakt een film over haar anorexia

 
Met het einde van Pretty Little Liars in zicht, heeft Troian Bellisario (Spencer) zich op een heel nieuw project gericht. Ze schreef, produceerde en speelt in dramafilm Feed over haar eigen struggle met anorexia. 

HET IS GEEN ZIEKTE DIE JE KUNT ZIEN

Aan de site Rotten Tomatoes vertelt Troian dat ze mensen met haar serie bewust wil maken en uit wil leggen wat de ziekte precies is. Omdat het voor mensen die geen anorexia hebben (gehad) vaak moeilijk te begrijpen is.  “Ik wil het publiek laten zien en begrijpen wat het is om met deze ziekte te dealen. Ik heb jaren met de ziekte geworsteld en een van de moeilijkste dingen was om uit te leggen aan vrienden en familie waarom het zo moeilijk was om me los te krijgen van de ziekte. Het is geen ziekte die je kan zien, je hoort iemand in je hoofd die je zegt niet meer te eten – om verschillende redenen.”

Deze zomer komt de serie uit en Tom Felton – Harry Potters Draco Malfoy – heeft ook een rol.

We vinden het heel heftig, maar superknap dat Troian haar eigen ervaringen gebruikt om anderen te helpen! Wat een powergirl.

Ben jij ook zo benieuwd naar de film? 

Lees ook:
OMG! Pretty Little Liars 7B begint weer op..
Komt er een Pretty Little Liars-film?

Beeld: Pretty Little Liars
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.