fbpx

Truth or Dare: Femke van Younique

 

Klaar voor een spelletje Truth or Dare? In GRLMAG’s nieuwste rubriek staan wekelijks de leukste bloggers in de spotlights. Hun favoriete lipstick kennen we nu wel, we zijn benieuwd naar veel spannendere dingen. Deze week dagen we uit: Femke van Younique.nl.
De spelregels
Iedere week dagen we een blogger uit voor GRLMAG’s Truth or Dare. Truth staat gelijk aan drie vragen en voor Dare moet de blogger een digital opdracht uitvoeren.
We dagen uit: Femke van Younique
We trappen af met freelance journalist, GRLMAG-editor, blogger (én het brein achter deze nieuwe rubriek): Femke Kamps van Youniqueblog. Ze gaat voor truth.

Wat was je ergste leugen ooit?

“Op de basisschool ben ik ooit in de slachtofferrol gedoken, toen ik ruzie kreeg met een jongen. Het gevolg: de jongen kreeg een enorme berg straf en moest naar een andere klas, terwijl ik (met stiekem evenveel schuld) lekker bij mijn vriendinnen mocht blijven zitten. Uiteindelijk voelde ik me hierover zó schuldig dat ik mijn leugen (uiteraard: zwáár huilend) heb opgebiecht. Stom schuldgevoel.”

Als je één keer straffeloos mocht cheaten met wie zou je het bed delen én waarom? 

“Zónder twijfel: Liam Hemsworth. Het grappige is dat mijn vriend en ik hier ook een fictieve deal over hebben gesloten. Mocht de gelegenheid zich ooit voordoen, dan mag ik schaamteloos cheaten met Liam Hemsworth en hij met Jennifer Aniston.  Iets wat natuurlijk nooit zal gebeuren, maar one can always dream.”

Wat is jouw grootste guilty pleasere waar je je eigenlijk dood voor schaamt? 

“Mijn gehele muziekcollectie. Ik ben dol op Disney- en musicalnummers, dus deze zijn in grote overmaat op mijn playlist aanwezig. Van Frozen en Hairspray tot The Lion King en Annie Oh: en ik heb wel vijf verschillende versies van Let It Go op mijn iPod staan. #oeps”

Wie daag je uit om volgende week een potje Truth or Dare te spelen op GRLMAG?

“Jennie van JennieFromTheBlog.com, omdat ze één van mijn favoriete bloggers is en gewoon een hele toffe chick. Ze heeft vast meer te verbergen dan alleen haar voorliefde voor chocoladefondue ;-).”

Benieuwd hoe Jennie het ervan af brengt? Je leest het volgende week in GRLMAG’s Truth or Dare!
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.