fbpx

Truth or Dare: JennieFromTheBlog

 
Klaar voor een spelletje Truth or Dare? In GRLMAG’s nieuwste rubriek staan wekelijks de leukste bloggers in de spotlights. Hun favoriete lipstick kennen we nu wel, we zijn benieuwd naar veel spannendere dingen. Deze week dagen we uit: Jennie van JennieFromTheBlog.

De spelregels
Iedere week dagen we een blogger uit voor GRLMAG’s Truth or Dare. Truth staat gelijk aan drie vragen en voor Dare moet de blogger een digital opdracht uitvoeren.
uitgedaagd
Vorige week speelde Femke van Younique mee en zij daagt Jennie uit voor deze week: “Jennie van JennieFromTheBlog.com, omdat ze één van mijn favoriete bloggers is en gewoon een hele toffe chick. Ze heeft vast meer te verbergen dan alleen haar voorliefde voor chocoladefondue ;-).” Jennie gaat voor truth!

Wat is je grootste turn on bij een jongen? 

“Qua innerlijk vind ik het leuk als een jongen een interessante hobby of baan heeft waar hij echt voor gaat, z’n eigen ding. Toen ik een tijdje veel ging daten sprak ik bijna alleen maar jongens die ‘naar festivals en feesten gaan’ als hun belangrijkste bezigheid hadden. Leuk voor hen natuurlijk, ik vind een festival op z’n tijd ook leuk, maar je raakt er nogal snel over uitgepraat. Doe mij maar een jongen met een passie en interessante verhalen over wat hij allemaal meemaakt, ik hou van kletsen. En qua uiterlijk vind ik een leuke lach aantrekkelijk. Oh en zo’n gespierde v-vorm :).”

Beschrijf je ergste (Tinder?) date ooit…

Misschien een beetje een saai antwoord dit, maar ik kan me niet herinneren dat ik ooit echt een erge date heb gehad. Met de jongens met wie ik heb gedate kon ik allemaal prima gezellig een avond vol kletsen. Wat ik trouwens wel een keer heb gehad is dat ik met een jongen afsprak en dat hij het blijkbaar als een date zag terwijl ik het zo helemaal niet zag. Ik dacht dat we gewoon ergens in een café vriendschappelijk een colaatje zouden gaan drinken en had zijn bedoelingen pas door toen we op een mooie plek ergens aan het water aankwamen waar de wijn al klaar stond…”

Heb je je weleens (online) als iemand anders voorgedaan, zo ja als wie en waarom?

“Ja, ik denk dat iedereen dat stiekem wel eens gedaan heeft toch? Ik was een jaar of veertien en ging uit verveling spelletjes spelen op een site waar je tegelijkertijd ook kon chatten met anderen. Jippii geloof ik? Ik was een tijdje online aan het biljarten met iemand toen hij om een foto van mij vroeg. Ik wilde geen foto van mezelf sturen dus plukte ik er eentje van het internet af. Langer dan die ene avond heeft het niet geduurd want toen was de lol er wel weer van af. ”

Wie daag je uit om volgende week een potje Truth or Dare te spelen op GRLMAG?

“Ik daag May van de blog OhMayGod uit voor de truth or dare! Het lijkt me leuk om haar via de truth or dare wat beter te leren kennen.”

Benieuwd hoe May het ervan af brengt? Je leest het volgende week in GRLMAG’s Truth or Dare!
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.