fbpx

Truth or dare: OhMayGod

 

De spelregels
Iedere week dagen we een blogger uit voor GRLMAG’s Truth or Dare. Truth staat gelijk aan drie vragen en voor Dare moet de blogger een digital opdracht uitvoeren.
uitgedaagd
Vorige week speelde Jennie van JennieFromTheBlog.com mee en zij daagt May uit voor deze week:“Ik daag May van de blog OhMayGod uit voor de truth or dare! Het lijkt me leuk om haar via de truth or dare wat beter te leren kennen.” May gaat voor truth.

Heb je weleens een van de vrienden van je (ex)vriend leuk gevonden?

“Oh helaas heb ik hier geen spannende verhalen over. Ik denk dat als ik naar de vrienden van mijn vriendje kijk dat ik hem wel het leukst vind van allemaal!”

Wat is je grootste online blooper?

“Mijn grootste online blooper… daar moet ik stiekem heel hard over nadenken. Ik denk niet dat het echt een blooper was die mensen hebben gezien, maar dat zal ik dus nu vertellen. Ik was een tijdje terug een beetje obsessief bezig met Instagram want tsja, ik wilde wat meer volgers hebben. Hierdoor ging ik dus wat meer mensen volgen en merkte later op dat ik best rare accounts tussen had staan. Ondertussen had ik had per ongeluk iemand ontvolgt en daarna weer gevolgd waardoor diegene dacht, en eigenlijk wist dat ik aan het volgen-en ontvolgen was en liet dat dus weten met een reactie onder een foto…oopsie! Dat doe ik dus ook niet meer ha-ha.”

Wat draag je in bed? 

“Dat is of mijn roze pyjama met apen erop die ik al jaren heb of gewoon sweatpants met een t-shirt, of fleece trui. Ligt eraan wat er bovenop mijn stapel ligt.”

Wie daag je uit voor de volgende truth or dare en waarom:

“Ik daag Wendy uit voor de volgende truth or dare omdat ik de komende tijd meer met haar ga besteden wegens werk en ik zeer benieuwd ben naar haar antwoorden of resultaat van de dare!”

Benieuwd hoe Wendy het ervan af brengt? Je leest het volgende week in GRLMAG’s Truth or Dare!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.