fbpx

Truth or Dare: Wendy

 

De spelregels
Iedere week dagen we een blogger uit voor GRLMAG’s Truth or Dare. Truth staat gelijk aan drie vragen en voor Dare moet de blogger een digital opdracht uitvoeren.
uitgedaagd
Vorige week speelde May van OhMayGod mee en zij daagt Wendy uit voor deze week: “Ik daag Wendy uit voor de volgende truth or dare omdat ik de komende tijd meer met haar ga besteden wegens werk en ik zeer benieuwd ben naar haar antwoorden of resultaat van de dare!”
Nooit meer shoppen of nooit meer bloggen?

“Oh wat een moeilijke vraag! Als ik dan moet kiezen is het nooit meer shoppen. Waarom? Omdat ik door mijn blog veel items krijg opgestuurd. Op deze manier kan ik doen wat ik leuk vind bloggen, maar shop ik ook nog een klein beetje omdat ik leuke dingen op gestuurd krijgt.”

Op welk moment baalde je dat je blogger bent?
“Ik vind het eigenlijk super leuk om een blogger te zijn. Het enige waar ik soms van baal is de tijd die je erin steekt. Begrijp mij niet verkeerd ik zou niet meer zonder mijn blog kunnen, maar het vergt wel heel veel tijd om een goed lopende blog te onderhouden. Ik werk zelf fulltime en ik zie mijn blog eigenlijk als een leuke tweede baan. Heel veel vrije tijd besteed ik aan mijn blog en moet soms leuke dingen hiervoor opzeggen. Daarnaast shoot ik elke zondag meerdere looks en soms wil ik ook wel is een keer niks doen of wat anders. Maar als ik niet shoot heb ik geen content voor mijn blog. Dat zijn momenten waarop ik baal dat ik een blogger ben. Maar gelukkig krijg ik er weer heel veel leuke dingen voor terug. ”

Welke roddel heb je weleens verspreid waarvan je wist dat het niet waar was?
“Pff! Heel eerlijk ik weet dit echt niet. Na mijn mening ben ik altijd heel eerlijk geweest. Uiteraard roddel ik wel eens, haha ben natuurlijk niet voor niks een vrouw maar volgens mij ben ik nooit een aanstichter geweest en meestal wat ik vertel is waar.”

Wie daag je uit voor de volgende truth or dare en waarom:
“Kevin Geurst van de blog www.justkvn.com. Het is mijn bloggermaatje en denk dat hij dit wel leuk vindt om te doen.”

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.