fbpx

Tutorial: Elza’s vlecht

 

Do you wanna build a snowman? De sneeuw is ver te zoeken hier in Nederland… Maar gelukkig staat (Frozen) Elza’s look ook supermooi zonder de sneeuw!

  1. Breng lekker veel volume in je haar door je haar te krullen met een krultang, rollers in te draaien of als je net als mij gezegend bent met een fantastische pluizenbol, simpelweg door te kammen of gewoon op te staan.
  2. Bedenk vooraf hoe hoog je de vlecht wilt beginnen en pak een paar centimeter daarboven twee buitenste plukjes en bind die samen met een klein elastiekje.
  3. Pak nu gelijk onder je eerste twee plukjes, die je net samengebonden hebt, weer twee plukjes en zet die over je vorige twee plukjes vast.
  4. Herhaal stap 2 en 3 totdat je onderaan bent. En het hoeft niet strak en precies.
  5. Begin bovenaan met de eerste twee plukjes die je vastgebonden hebt. Trek de plukjes losjes uit elkaar. Als het goed is verdwijnt het elastiekje nu onder de tweede plukjes die er boven vast bij elkaar waren gebonden.
  6. Herhaal stap 5 totdat je weer helemaal onderaan bent en tevreden bent met de dikte van je vlecht. Bind een klein plukje haar om het laatste elastiekje om die te verbergen, of voor meer christmassy een mooi lintje.
  7. Voeg eventueel nog een mooie speld toe of draai kleine speldjes in met diamantjes voor een extra sparkly effect.

Let is gooooo!

Model: Ida, fotografe: Claudia Raymat
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.