fbpx

Tutorial: Ariana Grande half-updo

 

Voeg een beetje cuteness toe tijdens deze donkere dagen! Geïnspireerd op de mooie Ariana Grande, deze fun tutorial.

IMG_7249

  1. Mocht je van nature een volle bos krullen bezitten ga door naar stap 3, zo niet begin dan met volume mouse aan te brengen over de gehele lengte van je haar. Fohn goed droog en spray eventueel nog een texturisere spray (om je haar wat stugger te maken) vanaf je oorhoogte tot de punten, want daar zakken je krullen vaak het snelste uit. Finish met een beetje droogshampoo op je hoofdhuid in te masseren zodat je haar vanaf de roots lekker volumineus is.
  2. Pak je krultang, hoe dikker hij is hoe groter de slag. Voor deze look gebruikte ik daarom een tussenmaatje van 23mm. Heb je je krullen liever meer naturel? Pak dan in plaats van een “rechte” krultang eentje die dik van onder is en taps toeloopt oftewel een “conische” krultang. Als je die met de punt naar onder laat wijzen bij het indraaien, krijg je bovenaan meer slag en eindigen je punten in een krul. Vergeet je krullenbos niet even af te laten koelen voor je ze losschudt en zet ze vast met een fixe dosis hairspray.
  3. Deel je haar in tweeën, vanaf je oren schuin omhoog naar je kruin. Kam de bovenkant goed door zodat je zo min mogelijk bobbels krijgt. Heb je van nature krullend haar? Gebruik dan eventueel een beetje wax, olie of serum om het haar mooi smooth te krijgen. Zet vast met een elastiekje, hoe meer elastiekjes je bovenop elkaar gebruikt, hoe hoger je staart ook gaat staan. Laat je elastiekjes zien net als in “ Focus” of ga meer traditioneel als Ariana en bind een plukje haar eromheen.

Let’s focus on you (Focus) Focus on you!

Model: Lisa van Impe Fotografe: Claudia Raymat
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.