fbpx

Tutorial: strobing

 

Zeg maar dag tegen contouring and say hello to strobing! Van de Fashion Week runways tot Instagram en van magazines tot Youtube, iedereen heeft het over deze trend.

Wat is Strobing?

Strobing is simpelweg je huid alleen maar highlighten en zoveel mogelijk laten glanzen. Glow is het toverwoord! Supertof voor iets te vroege schooldagen, want deze look laat je huid er supergezond uitzien en geeft je een frisse blik!

strobing1. Begin met een mooie schone huid, gebruik je favoriete cleanser en moisturizer.

2. Breng een basis aan op je gezicht. Of dit nu een BB-cream, een CC-cream, een foundation of alleen maar dagcrème is, dat maakt niets uit!

3. Neem je favoriete liquid highlighter. Kies een zonder glans en in een kleur die een paar tinten lichter dan je huid is. Vervaag deze mooi op alle plekken die je naar voren wilt laten komen maar liever niet glanzend wilt hebben. Vergeet niet hoe glanzender je iets maakt, hoe beter je de textuur van je huid ziet… Breng hem bijvoorbeeld aan onder je ogen of langs je kaaklijn.

Strobing - met markering4. Neem vervolgens een glanzende highlighter als Soft&Gentle van MAC Cosmetics, de highlighter sticks van Kiko of de Illuminizer van L’Oréal. Breng deze overal aan waar je meer glans zou willen. Denk aan het cupidoboogje oven je lippen, je jukbeenderen, de binnenhoekjes van je ogen en boven het hoogste punt van je wenkbrauw.

5. Twijfel je of je nog niet genoeg glanst? Of kon je het toch niet laten om je huid iets te matteren? Spray dan een beetje fixeerspray als van Make-up Studio of de Fix+ van MAC op armlengte afstand over je make-up voor die prachtige glowy finish.

6. Vergeet niet nog een beetje lippenbalsem aan te brengen voor die prachtige lippen en je bent klaar om te gaan!

Happy strobing!

Model: Lynn Spoor en Fotografe: Angela Huizer Illustratie: Joris Beusekom
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.