fbpx

Tutorial: Valentijn vlecht

 
Wat is romantischer dan hartjes en vlechten? Natuurlijk: vlechtjes in een hartvorm! Misschien makkelijker om bij je beste vriendin te doen en zij bij jou, perfect voor Valentijnsdag!

dubbele hartjesvlecht tutorial defHow to:
  1. Bedenk waar je je hartje wilt plaatsen en borstel je haar mooi glad.
  2. Pak 2 plukjes en scheid ze met haarspeldjes van de rest van je haar, zodat ze makkelijker loskomen.
  3. Vlecht beide strengen in jouw favoriete vlecht. Wees creatief! Zet de uiteinden vast met een dun elastiekje als je haar erg glad is, of kam een klein stukje tegen je haar in wanneer je haar van nature al goed blijft zitten.
  4. Verwijder de haarspeldjes aan het begin van je vlechtjes en draai ze om de bovenkant van je hart te vormen. Zet vast met een schuifspeldje zodat het geen kant meer op kan.
  5. Breng de twee vlechtjes aan de onderkan bij elkaar en zet ook die vast met zoveel speldjes als je nodig hebt. Let er goed op dat je de speldjes niet ziet, hoeveel je er ook gebruikt. Als ze goed verborgen zijn leiden ze niet af van de mooie vorm in je haar.
  6. Draai je voorste pluk over de onderkant van je vlecht naar achteren en zet hem vast voor de perfecte finish.
Model: GRLMAG Carlijn / Haar: Mandy @StudioStroop / Fotograaf: Sean Jansen / Make-up: Charlotte / Special Thanks to Richard Terborg
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.