fbpx

4 types Snapchatters die jij tegenkomt

Snapchat, wie is er niet gek op?! Hier zijn de 3 typetjes die jij elke dag in je stories ziet!

  1. De foodie. Je kent het wel; de persoon die altijd foto’s maakt van eten en het ziet er zo lekker uit! Pizza’s, friet, chocolade, chips whatever, je krijgt er spontaan honger van! We zijn eigenlijk wel een beetje jaloers op deze mensen, want niet iedereen kan mooie foto’s maken van eten.
  2. Party animal. Iemand die elke avond (en nacht) foto’s en video’s plaatst van de leuke feestjes. Vaak worden er dansende mensen gefilmd met de leuke muziek op de achtergrond. Het is vaak niet 1 filmpje van 10 seconden, maar het zijn er vaak meer dan 5. Één keer al die filmpjes helemaal afkijken is leuk, maar na een tijdje bekijk je de snaps niet meer. Je drukt snel op volgende omdat je de filmpjes niet meer interessant vindt.
  3. De vakantieganger. We kennen allemaal wel iemand die heel erg vaak op vakantie is naar erg mooie bestemmingen. Al die foto’s van stranden, zwembaden en mooie dorpjes terwijl jij nog ‘lekker’ je huiswerk aan het maken bent terwijl het buiten heel erg hard regent. Heeeel vervelend die mensen!
  4. The complainer. Er is ook altijd wel iemand die klaagt over alles. Of het nou over huiswerk is of over iets heel kleins, sommige mensen hebben altijd de neiging om dit te delen met de rest van de wereld. Soms is het grappig en kan je jezelf erin herkennen, maar soms denk je ook: ‘Moet dit nou echt op Snapchat?’.

Maarja, zonder deze typetjes is Snapchat geen Snapchat ;).

Welk typetje ben jij? Ken jij nog meer typetjes?

Lees ook:

Volg deze celebs op Snapchat
> 5 social media dont’s als je een jongen wil scoren

Bron: Pexels.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.