fbpx

Ho stop: uitstellen is echt niet zo slecht

Ben jij een mega uitsteller en hoor je altijd van iedereen dat je eens moet stoppen met dingen op het laatste moment te doen? They’re wrong, want uitstellen is écht niet zo slecht.

Je bent goed in prioriteiten stellen

Je laat bepaalde dingen altijd tot het laatste moment liggen, vraag je eens af waarom je dit doet. Vind je de taak onbelangrijk? Zijn er dingen die meer aandacht nodig hebben? Let op, school valt niet onder de categorie ‘onbelangrijk’!

Andere klussen heb je altijd gedaan

Okay okay, jij bent misschien niet bezig met die samenvatting voor aardrijkskunde, maar in de tussentijd ben je wel andere nuttige dingen aan het doen. Zo heb jij altijd je kamer opgeruimd en laat jij ook nog wel een keertje extra de hond uit. Dat moet ook gebeuren!

Je bent creatiever

Omdat jij altijd al je taken tot het aller aller allerlaatste moment laat liggen, moet je ook altijd een of andere creatieve oplossing verzinnen om je taak af te krijgen. Op deze manier zijn jouw creatieve skills enorm gegroeid. You go girl!

Je bent stressbestendiger

Je laat altijd allerlaatste moment liggen, waardoor de zondagavond een mega chaotische avond wordt. Waar beginnende uitstellers op deze avond last krijgen van paniekaanvallen en klotsende okseltjes, blijf jij relaxt. Het is de andere keren ook gelukt, dan nu toch ook? Als het niet lukt dan leer je er natuurlijk wel van en begin je een keertje op tijd ;)..

Ben jij een uitsteller?

> Dit is de betekenis van jouw droom
> 4 tips tegen een winterdipje

Bron beeldJess Watters via Unsplash

Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.