fbpx

Deze underwear mistakes maken we allemaal

Ondergoed beschermt je ladybits, maar de verkeerde onderbroek kan enorm slecht zijn voor de gezondheid van je vagina. Deze 5 mistakes moet je vermijden.

#1. Niet van ondergoed wisselen na een workout

Wanneer je je omkleedt na het sporten, trek dan meteen een andere onderbroek aan. Schimmels en bacteriën zijn dol op een warme, vochtige en donkere omgeving. Een sweaty onderbroek is hier dus the place to be voor. Zorg er daarom altijd voor dat je een schone onderbroek in je sporttas hebt zitten.

#2. Fancy stofjes kiezen

Die kanten hipsters zien er misschien erg leuk uit, maar je vjayjay wordt er niet blij van. Katoenen ondergoed is de beste keuze voor iedere. Wanneer je het down there de ruimte geeft om te “ademen”, verklein je de kans op een infectie. Bewaar je mooiste exemplaren voor speciale gelegenheden, en kies voor katoenen onderbroeken op een daily basis. Yay granny panties!

#3. Zweren bij strings

Strings kunnen E. Coli bacteriën van achter naar je vagina doorgeven. Nope, dat klinkt niet erg fijn, does it? Als je gevoelig bent voor schimmelinfecties of andere vaginale infecties, zijn strings ook niet bepaald your best friend. Gelukkig zijn er inmiddels veel meer opties voor onderbroeken met onzichtbare lijnen! Kun je echt niet zonder je strings? Kies dan voor de katoenen variant, wisselijk dagelijks van string en slaap er niet in.

#4. Een maatje kleiner

Ondergoed waarvan je een muffin top krijgt of een camel toe zit waarschijnlijk te strak, en dit kan leiden tot issues met je gezondheid. Bescherm jezelf tegen vaginale infecties en zorg ervoor dat je altijd de juiste maat hebt en je ondergoed niet knelt.

#5. Geparfumeerd wasmiddel

Heb je regelmatig last van infecties of uitslag? Dan kan het misschien aan je wasmiddel liggen. Als je gevoelig bent voor infecties, switch dan naar parfumvrij wasmiddel.

> 7 dingen die je niet moet geloven over down there
> 8 belangrijke dingen die je moet weten over seks

Bron beeld: Unsplash

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.