fbpx

Zo houd je je vakantiegevoel langer vast

De vakantie zit er weer op en het is weer tijd om terug de schoolbanken in te gaan. Maar ook in de klas hoef je dat heerlijke vakantiegevoel niet te missen, hoor! Lees maar snel verder.

 1. Doe iets leuks met die vakantiefoto’s
  Grote kans dat je deze vakantie heel veel foto’s hebt gemaakt met je telefoon. Superleuk natuurlijk, maar als je er verder niets meedoet is de kans groot dat je ze over een paar weken niet meer bekijkt. Dit zou wel heel jammer zijn! Kies daarom je leukste foto’s uit, print ze en maak er een collage van, hang ze op in je kamer of plak ze in je schoolagenda. Nu kan je ze elke dag nog lekker bekijken en terugdenken aan die heerlijke zomer.
 2. Draag veel lichte kleding
  Grote kans dat je op vakantie een lekker kleurtje hebt gekregen, maar eenmaal terug in Nederland lijkt dat kleurtje al snel als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Gelukkig hoeft dit helemaal niet! Draag veel lichte kleding, hierdoor lijkt je huid bruiner en blijf jij langer in dat vakantiegevoel hangen.
 3. Luister naar vakantiemuziek
  Op de plek waar je op vakantie was, draaiden ze waarschijnlijk wel een aantal vaste liedjes of misschien zitten de liedjes van het animatieteam nog in je hoofd. Maak van al deze nummers een afspeellijst voor op je telefoon en luister er eens een aantal keer per dag naar. Despacito!
 4. Gebruik je vakantiegeuren
  Geur doet heel erg veel met onze hersenen. Door je te wassen met de shampoo die je ook op vakantie gebruikte, je parfum van daar te gebruiken of je in te smeren met zonnebrand, waan je je zo weer op je favoriete vakantieplekje. Het kan zo makkelijk zijn!

Hoe probeer jij het vakantiegevoel in stand te houden?

Lees ook:

>5x waarom jij vakantie nodig hebt
>4x tips tegen de hitte

Bron beeld: Pexels.com
Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.