fbpx

Vegan Challenge: Het resultaat

 
Onze health editor Sophie was afgelopen week Vegan. Hoe het haar verging? Je leest het hier.

“Zondag was mijn allereerste dag als vegan! Het begon goed, met een flink schaaltje havermout met heel veel pindakaas. Probeer maar ‘ns! Lunch was een dikke vette tegenvaller. Was even vergeten dat er Parmezaanse kaas in pesto zit. Laat ik daar nou mijn crackers flink mee hebben besmeerd. Oeps. Gelukkig herpakte ik me ’s avond tijdens het avondeten weer. Pfiew. So far, so eh… nouja, morgen weer een dag.

Maandag ging dan ook een heel stuk beter. Op mijn Instagram kun je zien wat ik at die dag.

Dinsdag ging ook voortreffelijk, al zeg ik het zelf. Mis geen vlees of vis. Alleen mijn gebakken ei een klein beetje, maar volgende week mag het weer! Niet zeuren dus.

Woensdag ging ik uiteten bij SLA. Hier hebben ze heel veel vegan dishes en zelfs vegan-proof taart. Ik nam dan ook een heerlijk stukkie caramel cheesecake als toetje.

Donderdag koos ik voor een kommetje havermout in de ochtend, crackers met hummus in de middag en maakte ik een gevulde zoete aardappel als avondeten. Lekker!

Vrijdag miste ik ook geen vlees of vis op m’n bord, want dat paste niet eens meer. Haha zo vól gooi ik ‘m steeds met groentes en peulvruchten.

Zaterdag was mijn laatste dag. Begon het weekend met een lekkere soja latte bij mijn favoriete koffietentje. Zegt de eigenaar tegen me: “hier moet je proeven.” Snijdt ‘ie dus een stukje appeltaart voor me. Ja, eh, duh: ik at ‘m op. Even geheugenverlies dat, dat dus niet echt veganistisch is.

Twee missers dus. Nou, alsnog vond ik het prima te doen en supergoed gaan! Ik heb de dierlijke producten niet gemist, maar misschien duurt deze challenge daarvoor te kort. Ook heb ik helaas niet meer energie gekregen, waar ik dus stiekem wel op hoopte. Maar ook dát kan weer komen omdat het pas een weekje was. Of ik vegan blijf? Ik denk het niet, want ik houd teveel van kip!”

Welke voedsel challenge wil jij dat ik een keertje aanga? Vertel het ons door een comment achter te laten en wie weet probeer ik ‘m uit!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.