fbpx

3x Waarom je jezelf niet moet vergelijken met Instamodels

 

Er staan zo veel foto’s van gorgeous meiden op Instagram. En we vergelijken ons zelf maar al te graag met deze Instamodels. Dit hoef je echt niet meer te doen!

  1. #AllNatural, #NoMakeup, #WokeUpLikeThis, yeah, right! Niet iedereen wordt zomaar wakker a la Jourdan Dunn. (Ik heb heel wat make-up loze modellen gezien, geloof me.) Vaak zit er toch al iets van mascara of foundation overheen. So don’t trust those hashtags!
  2. Filters kennen we allemaal. Maar er zijn ook allerlei apps om jezelf om te toveren tot een topmodel. Je kan met deze apps je taille versmallen, huid glad strijken en jezelf trakteren op een boobjob. Op Instagram is niets wat het lijkt. (Deze apps zijn trouwens wel heel fun dus uitproberen kan zeker geen kwaad!)
  3. En vergeet niet dat het de job van deze modellen is om knap te zijn. Het is hun werk om te sporten, gezond te eten en er knap uit zien. Een supermodellen lichaam halen de meeste van ons niet met 3x zumba in de week (dat zou wat zijn!). So don’t be to hard on yourself.
Beeld: Instagram @officialjdunn
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.