fbpx

8 signs dat je in de verkeerde relatie zit

Alle relaties kennen hun flaws en daar is niks mis mee. Maar sommige dingen kunnen een sign zijn dat je relatie toch niks voor jou is. Dit zijn 8 signs dat je in de verkeerde relatie zit.

#1. Je probeert elkaar te veranderen.

Als je jezelf continu betrapt op denken dat je vriendje perfect zou zijn als hij nou nét iets anders in elkaar zat, ben je waarschijnlijk niet zo gelukkig met hem als je denkt. Geen enkele relatie of jongen is perfect, maar in een gezonde relatie accepteer je iemand zoals hij is.

#2. Samen zijn voelt als een verplichting.

Het is obviously niet de bedoeling dat je je vriendje alleen nog maar ziet omdat je het idee hebt dat “het moet”. Als je niet écht meer samen wil zijn, is dit ook wel een major red flag toch?!

#3. De kleinste dingen irriteren je.

Zelfs wanneer je vriendje iets liefs voor je probeert te doen, vind je het alleen maar irritant. Die humor die je in het begin helemaal het einde vond? Nope. Nog één grapje en je weet zeker dat je hem wurgt. Erg gezond klinkt dat niet…

#4. Iedere ruzie voelt als het einde van de relatie.

Als je geen normale ruzie (of discussie) kan hebben zonder dat je bang bent dat dit het einde van je relatie is, is dat een probleem. Discussies, ruzies of gewoon onenigheid horen nou eenmaal bij een relatie. Het is niet de bedoeling dat je je iedere keer moet afvragen of dit een break-up betekent.

#5. Je cijfert jezelf altijd weg voor je partner.

Soms moet je je eigen gevoelens aan de kant schuiven voor een ander, en hoe vervelend het ook is – het hoort erbij. Maar in een gezonde relatie is het niet de bedoeling dat je altijd jezelf wegcijfert voor je vriendje.

#6. Je bent veel liever bij je besties dan bij je vriendje.

Hey, sisters before misters, we snappen het! Maar in een gelukkige relatie is het totaal niet gek of verkeerd om ook tijd met je boyfriend te willen spenderen. En als je merkt dat je eigenlijk niet meer bij hem wil zijn, of dat het als een “taak” voelt (zie #2), moet je je afvragen waarom je nog überhaupt met hem bent…

#7. Je vriendinnen zijn niet enthousiast over je relatie.

Het is natuurlijk belangrijk dat je relatie goed voelt voor jou, en niet voor anderen – maar het is wel de moeite waard om naar je vriendinnen te luisteren. Misschien zien zij gewoon in dat je veel beter verdient of dat deze relatie niet het beste voor je is.

#8. Jullie doen geen moeite meer voor elkaar.

Comfortabel zijn in je relatie is natuurlijk hartstikke fijn, maar het moet niet zo zijn dat je totaal geen moeite meer doet. Een relatie is hard werken, maar altijd de moeite waard. Voel je er niks meer voor om moeite te doen of te werken voor je relatie? Dan kan dit wel eens betekenen dat je toch niet zo gelukkig bent.

> De 9 beste films na een break-up
> Dit is waarom break-ups niet all bad zijn

Bron beeld: Unsplash

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.