fbpx

Verlaat Calum Hood 5SOS?

 

Roerige tijden in bandland sinds Zayn in maart van dit jaar One Direction verliet. Exact de reden dat de fans van 5 Seconds Of Summer geshockt waren door een tweet van bassist Calum Hood.

Geruchten gaan altijd wel rond, maar dit keer kwam het van het bandlid zelf. Reden genoeg tot paniek in de fanclub. Calum tweette namelijk “One day I will leave and live a normal life” en dat werd door veel fans gezien als een aankondiging van zijn vertrek. Calum is namelijk normaal de meest vrolijke van de vier.

calum-hood-leaving-5sos-tweet

Vlak na de post, die nu verwijderd is, dachten fans dat het ging om songteksten van de band, maar dat bleek al snel niet zo te zijn. Calum zelf doet nu alsof zijn neus bloedt en heeft niets meer laten weten.

Of Calum serieus was of niet, de fans waren bezorgd over Calum en lieten via #WeLoveYouCalum weten hoeveel ze om de bassist geven. Awww!

Lees ook: 5SOS wil de grootste band worden >

Bron foto: Twitter en Instagram Calum Hood
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.