fbpx

3x zo train je als een Victoria’s Secret model

Stiekem zijn we soms best jaloers op de killerbody’s van de Victoria’s Secret Angels. Not anymore! Met deze 3 workouts train je als een echt Victoria’s Secret Model.

Butt workout
Een booty kweken waar Kim Kardashian jaloers op zou worden? Met deze workout gaat het zeker lukken. In maar 13 minuten train je al je kontspieren voor een curvy butt. Het enige wat je nodig hebt is een matje, een flesje water en deze workout.

Ab workout
Move over ab crack! Je eigen abs train je easy peasy in deze workout van een kwartier. In deze video train je je hele core en voel je je een echte Victoria Secret Angel. Oke, misschien niet direct na je workout maar een paar dagen daarna zeker.

Fat blasting workout
Je hele body trainen in slechts 10 minuten. Onmogelijk? Hell no. Deze workout laat je spieren voelen waarvan je niet eens wist dat je ze had. Maar no worries, in deze video zie je voor zowel beginners als gevorderden workouts. Spierpijn gegarandeerd.

Enne remember: voor zo’n lichaam als die Angels moeten je dagenlang trainen, niet echt realistisch dus en ook zeker niet nodig. Het belangrijkste is dat jij lekker in je vel zit.

Wat is jouw favo work-out?

Beeld: Pexels.com
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.