fbpx

Tutorial: Victoria’s Secret-krullen

 

Droom jij van een mooie hairdo met krullen net als de meiden van Victoria’s Secret? Dan ga je aan de slag met je krultang (32mm) en deze tutorial!

Wave tutorialhow to:
  1. Begin met schoon, droog en geborsteld haar.
  2. Bereid je haar voor met een serum, gel of mouse wat je krul houvast geeft en ervoor zorgt dat je krullen niet direct uitzakken.
  3. Draai een plukje haar dat niet groter is dan de dikte van je krultang horizontaal en plat om de krultang heen. Op deze manier creëer je een meer losse slag dan harde krullen. Is je haar geneigd om snel uit te zakken? Zet je krul zodra hij van de krultang af komt dan nog even opgerold vast met een klipje tot hij goed is afgekoeld.
  4. Verdeel een klein beetje serum over je handen om het laatste beetje frizz uit je krullen te halen en glans toe te voegen. Begin liever met een klein beetje in de puntjes dan gelijk het halve flesje, zodat je krul niet te zwaar wordt en daardoor uitzakt!
  5. Haal je handen, met het serum of olie, door je krullen om ze zachtjes op te breken in golven. Vaak helpt het ook om je hoofd naar voren te gooien, met je handen je hoofd een massage te geven en je haar terug te gooien. Whip your hair!
  6. Enjoy your waves.
Model: GRLMAG Carlijn / Haar: Mandy @StudioStroop / Fotograaf: Sean Janssen / Makeup: Charlotte /Special Thanks to Richard Terborg
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.