fbpx

Voorproefje Zayns nieuwe muziek

 

Je bent vast amper bijgekomen van de ‘Pillowtalk’, de eerste solo single van Zayn Malik, maar hij laat er geen gras over groeien en vandaag plaatste hij een tease van een nieuw liedje!

Vandaag plaatste hij een klein voorproefje op zijn nieuwe single ‘Late Nights’, waarmee hij dus een beetje in de nachtelijke sferen blijft. Het is een snippet van zo’n tien seconden dus veel is er niet te horen, maar wat te horen is klinkt veelbelovend!

Zijn eerste single ‘Pillowtalk’ belandde in negen landen op nummer 1 in de charts, en dat betekent dat de 1D-fans Zayn wel vergeven hebben voor het feit dat hij de band verlaten heeft. Met vriendin Gigi Hadid naast hem in de clip is het plaatje compleet en laat hij zien wat hij in zijn mars heeft!

One Direction

Hij vertelde aan Billboard onlangs dat hij zich veel meer zichzelf voelt sinds hij One Direction verliet. “Dat komt omdat ik het leuk vind wat ik doe. Ik beperk mezelf niet meer in wat ik doe. Ik vind het fantastisch!”

De debuutplaat van Zayn gaat ‘Mind Of Mine’ heten en komt later dit jaar uit.

Wat vind jij van de preview?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.