fbpx

Dit is de nieuwe vriendin van Kaj van der Voort

Bummer, als je een crush had op Kaj van der Voort (21) hebben we slecht nieuws voor je. De ex-B-Brave zanger heeft gisteravond tijdens RTL Boulevard bekendgemaakt dat hij onwijs verliefd is. Het eerste wat jij nu natuurlijk denkt: maar op wie dan? Kaj heeft een relatie met de mooie dochter van een bekende presentatrice.

Kaj is verliefd

Kaj heeft al een tijdje een relatie met de 23-jarige Moïse Trustfull, de dochter van Quinty Trustfull. De twee zijn al veel vaker gespot op social media en hebben vaker samengewerkt. Op de foto’s was alleen niet te zien dat de twee een setje waren, het waren namelijk veel groepsfoto’s. Tegen RTL boulevard vertelde de zanger het volgende: “We houden onze relatie bewust buiten de schijnwerpers, maar jullie mogen best weten dat ik onwijs verliefd ben!”

Eerder deze maand gingen er al geruchten rond over het stel. Ze waren namelijk samen op een feestje gespot en hadden het wel heel erg gezellig. Volgens bronnen fluisterde Kaj lieve woordje in het oor van Moïse en legde hij constant zijn hand om haar middel.

> OMG: dit is het geslacht van de baby van Monica
> Kylie Jenner verwijdert alle foto’s van Stormi

Bron beeld: Instagram Kay van der Voort 

Samantha Lakker
Samantha Lakker

Samantha is een Journalistiekstudent met een lichtelijke (mega) shopverslaving. Ze kan uren naar make-up tutorials kijken en zit iets te vaak op Netflix. Ze is het gelukkigst als ze ooit nog een keertje een kopje koffie met Khloe Kardashian mag drinken.Goals!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.