fbpx

Waar zijn ze nu: De Gossip Girl cast

 
Zes seizoenen lang konden we kijken naar deze te gekke serie over rijke New Yorkers en hun fantastische leven: Gossip Girl. Maar wat doen de castleden nu allemaal?

Blake Lively

Ze is getrouwd met hottie Ryan Reynolds, is net moeder geworden en ze is binnenkort te zien naast onze Michiel Huisman in de film The Age of Adeline. Daarnaast onderhoudt ze een bijzondere blog. Busy lady!

Leighton Meester

Na Gossip Girl heeft Queen B in een paar films gespeeld, maar ze is nu vooral bezig met haar zangcarrière. Net zoals Blair is ook Leighton getrouwd, met Adam Brody van The O.C.

Ed Westwick

Jammer genoeg doet Ed het rustig aan na zijn grote rol als Chuck in Gossip Girl. Hij heeft nog wel in wat films (Romeo & Juliet en Last Flight) maar niet veel. Voor 2015 staan er wel vier films met Chuck in de planning dus we hopen hem weer snel te zien.

Penn Badgley

Het lijkt erop alsof bijna alle Gossip Girl-sterren een muziekcarrière willen. Hipster Penn Badley speelt in een Indie band.

Chace Crawford

Zo’n mooie boy vergeten we niet snel, maar helaas zien we ook hem maar weinig in films. Het gerucht gaat dat hij aan het daten is met Nina Dobrev. Dat zou een leuk stel zijn samen!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.