fbpx

Waar zijn ze nu: Mean Girls cast

 

Het is al meer dan 10 jaar geleden dat deze chickflick te zien was (wow!) en natuurlijk zijn we allemaal heel erg benieuwd wat de Mean Girls nu allemaal uitspoken.

Lindsay Lohan Na wat ups and downs gaat het nu eindelijk weer wat beter met Lindsay. Ze is binnenkort zelfs te zien in Londens Broadway!

Rachel McAdams Is nog altijd een busy lady! Wij zagen haar naast cutie Ryan Gosling in The Notebook en zo heeft ze in nog heel veel andere films mogen spelen. We kunnen haar straks ook bewonderen in de serie True Detective. We can’t wait!

Lacey Chabert Deze ‘mean girl’ heeft vooral te gekke voice-overs gedaan. Onder andere Eliza Thornberry en Meg Griffin van Family Guy. Like!

Amanda Seyfried De domste mean girl in de film heeft op dit moment misschien wel de meest succesvolle carrière. Ze zong super mooi in Mamma Mia The Movie en Les Miserables, date nu met hottie Justin Long en is binnenkort te zien in Ted 2!

Lizzy Caplan Het gotic vriendinnetje van de hoofdrolspeelster. Na de film was Lizzy a.k.a. Janis, te zien in New Girl en True Blood. Herken jij haar terug?

Jonathan Bennett De knapperd van de serie. We still love him! We hebben hem onder andere in Cheaper by the Dozen kunnen zien, maar verder is hij niet heel vaak in films of series te zien… Jammer!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.