fbpx

Waar zijn ze nu: The Hills cast

 

Of je vond het geweldig om het leven van Lauren Conrad en haar bff’s te volgen in The Hills of je had er echt een grote hekel aan. De reality-serie is al een tijdje gestopt, maar wat doen de boys and girls nu?

Lauren Conrad Haar leven na The Hills is alleen maar beter geworden. Ze heeft een succesvolle kledinglijn, een te gekke website, ze heeft boeken geschreven en ze is getrouwd met een echte hunk. You go girl!

Whitney Port Tijdens The Hills vertrok Whit naar New York voor een carrière in de modewereld en dat is zeker gelukt met haar kledinglijn Whitney Eve. Daarnaast heeft ze ook nog een blog en heeft ze net als LC de liefde van haar leven ontmoet.

Lo Bosworth Nog iemand met girl power! Deze fashionista heeft een succesvolle fashion blog en ze deelt van alles op haar YouTube-kanaal.

Heidi & Spencer Wie had verwacht dat Speidi bij elkaar zou blijven? Wij niet hoor! Het koppel verschijnt nog steeds in reality-series, zoals Celebrity Big Brother en Celebrity Wife Swap en ook daar zorgen de twee voor drama!

Brody Jenner De halfbroer van Kendall en Kylie gaat nog steeds naar heel veel feestjes, heeft een paar modellenklussen gehad en had een relatie met Avril Lavigne.

Audrina Patridge Heel af en toe hoor je nog wat van Lauren’s bestie Audrina. Na The Hills had ze haar eigen reality-serie Audrina en ze presenteert nu het programma 1st Look.

Kristin Cavallari Mean girl Kristin is volgens haar Twitter-account “Jewelry & shoe designer”… Maar je ziet er vrij weinig van. Wel is ze getrouwd en heeft ze twee super schattige kindjes.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.