fbpx

Dit is de reden waarom Kylie haar haren zo vaak verft

 

Blauw, groen, grijs, blond… Welke haarkleur heeft Kylie Jenner eigenlijk niet geprobeerd? Via haar app legt ze uit waarom ze dit doet.

HET MAAKT ME ZELFVERZEKERDER

“Op mijn zestiende verfde ik mijn haar voor het eerst. Blauw, ik had het niet eens aan mijn moeder gevraagd. Daarna raakte ik verslaafd aan het veranderen van mijn haar. Ik voel me er een heel ander persoon door. Ik hou van het gevoel dat wanneer ik het huis verlaat ik weet dat niemand me ooit zo heeft gezien.”

Helaas zit er voor Kylie ook een nadeel aan het steeds kleuren van haar haren. Het doet haar denken aan minder leuke tijden in haar leven. “Ik vind het moeilijk om stijlen die ik al eens heb geprobeerd opnieuw te dragen. Dan ga ik even terug in de tijd en besef ik me dat ik niet meer zo wil zijn.”

Hoe ze dit gevoel voorkomt? Door heel veel te experimenteren! “Ik voel me creatief door nieuwe stijlen te proberen. Het maakt me zelfverzekerder. Als je ooit eens in een dipje zit, verander je haar. Het is leuk en geeft je een gevoel van vrijheid,” vertelt Kylie.

Goed voor je haar is het natuurlijk niet, maar wat extra zelfvertrouwen is altijd goed. Wat we daar volgens Kylie voor moeten doen? “Always own your style girls!”

Beeld: Instagram Kylie Jenner
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.