fbpx

“Waarom vlogs superleuk zijn”

Bloggen en vloggen is dé trend van de afgelopen jaren. Lijken vlogs je niks? GRLMAG’s Maartje vertelt waarom zij vlogs superleuk vindt!

“IK DACHT: WIE KIJKT ER NOU VLOGS?”

“Een tijdje geleden had ik de gedachte die jij misschien ook wel had; wie kijkt er nou vlogs? Inmiddels zijn er miljoenen mensen in Nederland die elke dag naar vlogs kijken. Bekende vloggers verdienen er zelfs hun brood mee en hebben van hun hobby hun werk gemaakt. Mij leek het me nooit leuk om vlogs te kijken. Vier weken geleden heb ik mijn eerste vlog gekeken en ik ben nu helemaal van mijn standpunt afgestapt.

Ik ben begonnen bij vlog 1 van een bekende vlogger. Ik dacht, goh laat ik het een keertje proberen. Al vanaf vlog 1 ben ik niet meer weg te slaan van vlogs. Het is zó leuk om een kijkje te nemen in het leven van iemand anders. Je kan je eigen leven vergeten en in het leven van een vlogger stappen. Je ziet alles wat diegene doet; eten, werken, kamer opruimen en veel meer.

Hetgeen waarom ik blijf kijken is omdat het leuk is om in het leven van iemand anders te spieken. Ik zie veel dingen die ik herken, zoals een rommelige kamer of geen zin hebben om te koken. Het voelt zo goed om te beseffen dat dingen die jij meemaakt, of doet, ook anderen overkomen. Of het nou gaat om iets simpels of om iets ernstigst, je realiseert je dat iedereen wel wat heeft. Bovendien stap je van je eigen leven af en vergeet je zo alle zorgen die je hebt!”

Het is nou eenmaal leuk om in het leven van iemand anders te stappen. Vind jij dat ook?

Lees ook:
8 tekenen dat je teveel blogs leest
Zo word jij een vlogger

Bron beeld: Mc Jefferson Agloro on Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.