fbpx

Was de break-up tussen Enzo & Dee nep?

Vloggers Enzo Knol en Dee gingen in september uit elkaar, maar zijn inmiddels weer een setje. Ze geven nu antwoord op een prangende vraag van veel kijkers: was de break-up nep?

Verschillende kijkers dachten na de hereniging van Dee en Enzo begin december, dat het koppel de break-up in scène had gezet voor meer views. De twee geven nu samen een Q&A op het kanaal van Enzo én geven antwoord op de vraag: was de break-up nep?

Enzo reageert op de vraag van een volger of de twee wel écht uit elkaar waren: “We waren echt goed klaar met elkaar en hebben elkaar echt een tijd niet gezien.” Ook reageert hij op de beschuldigingen dat de break-up in scène is gezet: “Ik zou zoiets nooit durven doen.” Dee vult aan: “Wij zijn ook maar gewoon mensen en hier maak je geen grapjes over.” De twee waren dus echt een tijdje uit elkaar maar zijn inmiddels weer helemaal happy samen.

“HIER MAAK JE GEEN GRAPJES OVER”

Bekijk de video waarin Enzo en Dee meer vertellen over hun break-up hier…

Dacht jij dat de break-up nep was?

Bron beeld: YouTube-video Enzo Knol
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.