fbpx

Wat je nog wil weten over Justin Bieber

Ja, wij zijn stiekem wel weer blij dat Justin Bieber weer helemaal terug is van zijn bad road! Misschien kwam hij niet zo goed in het nieuws na meerdere opstootjes, maar stiekem vinden we hem toch nog leuk…

Een aantal weken geleden was hij namelijk als gast bij ‘The Late Late Show with James Corden’ in Los Angeles. Samen met de host van deze show, James Corden, maakte hij een ritje in een auto, en dansten ze op de bekende hits ‘Baby’ en ‘Boyfriend’.

Maar naast het vele gedans, kwamen we ook een aantal grappige feitjes te weten over Bieber:

  1. Justin draagt altijd zijn ondergoed maar één keer, en gooit het dan weg. Dit verrast ons natuurlijk niet, omdat hij natuurlijk een Calvin Klein model is, krijgt hij wel erg veel ondergoed thuis gestuurd.
  2. Ken je de rubix cube nog? Die kubus met gekleurde hokjes? Justin kan deze puzzel oplossen in twee minuten. Geloof je ons niet? Ga naar 6:40 in het filmpje en laat je verbazen!
  3. In tien jaar wil Justin graag een gezin hebben gestart. En daarnaast ook dat hij completely secure is met zichzelf. We zijn benieuwd!

Biecht maar op; is Justin ook nog steeds jouw guilty pleasure?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.