fbpx

Outfit inspiration: beach day

 

Je favoriete tijdschrift lezen, genieten van het prachtige weer en natuurlijk je tan bijwerken.  Wie houdt er niet van een stranddag? Maar voor het zover is… Wat moet je aan?

  1. Bikini Geen dag aan het strand zonder bikini. Ga voor een zomers kleurtje en zorg vooral dat alles op de juiste plek zit. Afzakkende badkleding terwijl je het water uitloopt of juist het water inspringt proberen te vermijden!
  2. Cover-up Een fashionable kimono, een doorzichtige tuniek of een basic jurkje: het is heerlijk om even iets over je bikini aan te doen, zodra je bijvoorbeeld een hapje gaat eten. Net iets comfortabeler!
  3. Tas Kies een niet te grote tas om mee te nemen naar het strand. Ga het liefst voor een exemplaar wat je om kunt hangen, gewoon voor het gemak. Wat doe je in de tas? Zonnebrandcrème (natuurlijk), zonnebril, tijdschriften en je telefoon inclusief oortjes.
  4. Finishing touch Lak je (teen)nagels in een fris tintje voor het ultieme zomergevoel. Of doe dit samen op het strand met je vriendinnen. En vergeet niet om sandaaltjes aan te doen die open zijn, zodat je makkelijk al het zand eruit kunt schudden.

Have fun!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.