fbpx

What to wear: birthday party

 

Help! Een van je beste vriendinnen is jarig en gaat het gezellig met iedereen vieren, wat moet je dan aan? De birthday girl is natuurlijk het stralende middelpunt, maar jij mag er ook voor zorgen dat je outfit helemaal top is.

  1. Het belangrijkst is dat je kleding redelijk minimalistisch blijft. Kies bijvoorbeeld een topje van een mooie stof en met kanten details. Dit is goed te combineren met een rokje (hallo benen!) in een uni-kleur. Om het interessant te houden kies je een zwarte, leren variant.
  2. Daartegenover kun je heerlijk los gaan met alle accessoires. Van pailletten tot opvallende prints, met deze elementen zorg je ervoor dat de outfit birthday proof is. Als het geheel redelijk zwart-wit is, kies dan beigekleurige enkellaarsjes, met hak natuurlijk. Dit paar bestaat uit twee verschillende materialen, waarbij de achterkant mooi glimt.
  3. Dit uitgaanstasje schreeuwt party! Net groot genoeg om alle essentials mee te nemen – telefoon, lipgloss, pasjes – en klein genoeg om niet in de weg te zitten. Als laatste accessoire ga je voor simpele sieraden zoals deze oorbellen.
  4. Je kunt de deur niet uit zonder jas. Deze basic variant past overal bij en kun je na dit feestje ook nog volop gebruiken: perfect!
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.