fbpx

What to wear: chill mode

 

Heb je een dag in het vooruitzicht waarop je amper iets hoeft te doen, maar toch even de deur uit moet? Dan loop je er het liefst op de meest comfortabele én fashionable manier bij, voor het geval dat je toch ineens bekenden tegenkomt onderweg…

  1. Haal alle losvallende kleren maar tevoorschijn, want vandaag ga je niet voor aangesloten. Deze broek is gemaakt van een heerlijk stofje en kun je zo strak aantrekken als je zelf wilt. Om te veel zwart in de chilloutfit te voorkomen is gemêleerd grijs een goede optie.
  2. Voor een klein beetje contrast ga je voor een iets strakkere, witte top om je lichaam toch mooi uit te laten komen. Rol de mouwtjes nonchalant op en het past weer bij het geheel!
  3. Is het koud buiten? Trek een comfi vest of jas aan met een mooie print of reliëf erin: dit geeft je outfit meer diepte. Het korte model past perfect bij de jogger en is lekker makkelijk als je op de fiets even weg moet.
  4. Voor een goede dosis fashion ga je voor opvallende sneakers. Dit roze paar heeft diverse printjes en stofjes en is helemaal volgens de trends van dit najaar. En niet te vergeten: zo lopen héérlijk.
  5. Een rugzak zorgt voor optimaal gemak. Je hebt altijd je handen vrij en het gewicht wordt verdeeld over je schouders. Natuurlijk ga je voor eentje die bijzonder is, zoals deze leren tas. Alles past erin en je hoeft nergens meer naar om te kijken.

Nu kun je fashionable en comfortabel de deur uit, om daarna weer lekker op de bank te kruipen met een lekkere kop thee en een goede serie.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.