fbpx

What to wear: coffee to go

 

Goedemorgen! Ben jij ook aan het genieten van een kopje koffie? Het is niet alleen een redmiddel tegen vermoeidheid, de koffiekleuren zijn op het gebied van fashion ook helemaal HOT.

  1. Dit najaar mag je losgaan met deze kleuren. Koffie bestaat uit veel verschillende tinten, van diepe, donkerbruine espresso, tot zacht beige – een romige latte. In fashiontaal betekent dit dat taupe, hazelnoot en beige volop gedragen mogen worden!
  2. First things first: een lange, beige trenchcoat is een ware klassieker die je in je kast moet hebben. Dit is een uitstekend item om de coffee to go-outfit mee te beginnen.
  3. Maak in deze outfit één uitzondering. 1 item draag je in een andere kleur dan bruin, bijvoorbeeld deze roze blouse met een koele ondertoon. Zo doorbreek je al die bruintinten en houd je het interessant!
  4. Daarnaast is het belangrijk om wel echt voor uiteenlopende bruintinten te gaan. Omdat de trench licht was, draag je daaronder een broek in een iets donkerdere tint. Deze skinny jeans van Zara sluit goed aan, waardoor je deze laarsjes van H&M eroverheen kunt dragen.
  5. Een suède shopper in een taupetint sluit fantastisch aan bij de overige items. Deze is lekker groot en draag je makkelijk over je schouder.
  6. En als finishing touch is een hoedje onmisbaar dit seizoen. Deze bruine variant staat bij iedere blondine én brunette even mooi!
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.