fbpx

What to wear: date night

 
Fact: jongens houden van meiden eau naturel. Maar tóch wil je een spetterende indruk maken op die eerste date. Hoe zorg je voor de perfecte mix van deze twee stijlen?

  1. Het allerbelangrijkst is dat je outfit comfortabel is en je zo dus niet de hele avond bezig bent om alles recht te trekken of te verschuiven. Kies daarom voor een lange rok, waarbij je niet bang hoeft te zijn dat die of te ver afzakt of te ver omhoog schuift. Broekenliefhebber? Ga dan voor een mooie skinny.
  2. Combineer het onderstuk met een leuke top. Deze streepjesvariant heeft een boothals, waardoor de outfit meteen naar een hoger level getild wordt, maar wel naturel blijft.
  3. Draag een makkelijk jasje met bijvoorbeeld een leuk randje. Het peplum zorgt ervoor dat als je de jas draagt, toch een mooie taille hebt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om geen jacket mee te nemen en zo stiekem zijn jas aan te mogen als het echt koud wordt!
  4. Trek schoenen aan waar je je lekker in voelt, zoals deze witte sneakers. Hakken zijn natuurlijk een fantastische optie voor een date night, maar toch kan dit vervelende situaties opleveren mocht je even je balans verliezen. Of als je er na een uurtje achter komt dat je er tóch niet zo goed op kunt lopen…
  5. Als finishing touch kies je je accessoires. Neem het liefst een klein tasje mee waar al je essentials in passen. Een grote variant kan alleen maar onhandig zijn. Houd het simpel op het gebied van sieraden en draag knopjes.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.