fbpx

What to wear: girls night

 

Of het nu een feestje is van je beste vriendin of een avond naar de bios.. Het is heerlijk om nét even extra moeite aan je outfit en make-up te besteden, zodat je glamorous de deur uit gaat!

  1. Voel je vooral gemakkelijk in de outfit die je uitkiest. Niets is zo jammer als geduw en getrek aan je kleren terwijl je gewoon een leuke tijd wil hebben. Ga voor een mooie skinny jeans die bij jouw lichaam past.
  2. Nu het onderste gedeelte strak is, is het een goed contrast om een lossere top te dragen. Deze donkerblauwe peplumtop is ideaal vanwege de diepblauwe kleur en valt los over het bovenlichaam.
  3. Het kan een latertje worden, dus een jas meenemen is geen overbodige luxe. Kies wel een fashionable of stoer item, zoals dit leren jack met zilveren ritsen.
  4. Op het gebied van schoenen kun je heerlijk uitpakken met dit zilveren paar. Matcht fantastisch met de ritsjes van de jas en vallen enorm op. Zo is de outfit écht geschikt voor een girls night out.
  5. En dan het leukste van allemaal! Kies opvallende sieraden om daar een statement mee te maken. Deze zwarte ketting past perfect bij de donkere tintent van de outfit en geeft het geheel een vleugje glamour. Ga voor een klein tasje waar net een lipgloss, portemonnee en je telefoon in past and you’re good to go!
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.