fbpx

What to wear: Halloween

 

De R zit weer in de maand en dat betekent: Halloween komt eraan! 31 oktober is het zover, dan mogen de verkleedkostuums weer uit de kast en is het tijd voor een feestje! Maar.. wat moet je aan?

  1. De van oorsprong Keltische feestdag is enorm groot in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Ierland. In Nederland is het nog niet zo groots, maar wint het wél ieder jaar meer populariteit. Want hoe leuk is het om je te verkleden en naar dat ene leuke feest in de stad te gaan?
  2. Dan nu over naar de outfits. Natuurlijk kun je kiezen voor een compleet pak, te verkrijgen bij partywinkels. Óf, wat misschien nog wel veel leuker is, je gaat voor halloweenitems gecombineerd met je eigen modestijl.
  3. Deze skelettentop is te gek vanwege de print en de doorzichtige mouwen. Eenvoudig te combineren met een leren legging of een high waisted jeans. Toch liever geheel als skelet naar het feestje? Daar hoort deze legging bij.
  4. Iets subtieler is deze little black dress met aan de achterkant een uitgesneden doodshoofd. Trek hier een dikke maillot bij aan, stoere laarsjes erbij and you’re good to go!
  5. Geen zin om veel moeite te doen? Dan zijn maskertjes een prima oplossing. Ze zijn te verkrijgen in feestwinkels, bij ASOS en zelfs bij de H&M zijn leuke varianten verkrijgbaar. Kies een pompoen-, katten-, geesten– of duivelsmasker en mix & match het met de kleding die al in je kast hangt. Dat is nog eens lekker budgetproof!

Voor welke outfit ga jij?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.