fbpx

What to wear: najaar pastel

 

Hoe je het wendt of keert: het is buiten alsmaar kouder (en saaier?) aan het worden. Hoe houden we het spannend? Juist! Door onverwachte kleuren is je outfits te verwerken. Hierbij inspiratie voor pastelkleurige looks.

  1. The pastel coat. Als je voor een statement jas wil gaan dit najaar, doe je je er goed aan om voor een pastelkleur te gaan. Lichtblauw is fantastisch, maar voor een iets neutralere variant kies je een  gebroken wit of een lichtroze kleur.
  2. Blauw mag dus eigenlijk niet ontbreken als je voor pasteltinten gaat. De top heeft een mooie V-hals – die bij ieder lichaamstype past – en is goed te matchen met rokken én broeken.
  3. Om het geheel te breken kies je altijd een item in de outfit die donkerder is. Zwart is meestal te hard en past er niet bij. Grijs is dus een perfecte optie! Dit rokje van NafNaf is getailleerd en heeft opvallende ritsen aan beide kanten lopen.
  4. Bij een lieve outfit horen lieve schoentjes. Deze veterschoenen zijn van lak en hebben een zachtroze kleur. De gouden details geven iets bijzonders en passen uitstekend bij de ritsjes van de rok.
  5. Voor het echte pastelgevoel missen we nog een andere kleur: mint! Deze tint is fantastisch voor de zomer, maar in de winter kun je deze gewoon terug laten komen in je accessoires. Het tasje van Zara is groot genoeg om al je essentials in te doen en geeft een ware fashionboost aan de outfit.
  6. Maak het af met overige accessoires als een leuk armbandje en als het écht koud is, draag je een zachte, lichtgrijze sjaal over de jas heen.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.