fbpx

What to wear: rainy days

 

Pluizig haar, doorweekte kleding en overal make-up. Regen is niet leuk, maar met een aantal tips kom je een regenachtige dag fashionable door!

  1. De trenchcoat is een must. Waterafstotend en lang zijn de elementen die heel belangrijk zijn voor zo’n rainy day. Ga voor de klassieke kleur beige of kies juist een statementkleur als rood.
  2. Daaronder draag je een makkelijke trui die ademt. Combineer het wel met een coated broek: als het goed is druppelt hier het water zó van af! Ga voor een model met smalle pijpen, want…
  3. Ze moeten wel in je nieuwe regenlaarsjes passen! Rain boots hoeven zeker niet saai te zijn. Je vindt tegenwoordig de mooiste en grappigste varianten in diverse webshops of in de stad.
  4. Spuit je leren tas goed in tegen al die regen, het zou zonde zijn als je tas een regenbui niet overleeft. Of ga voor een stevige faux leather bag, waarbij het water er voorzichtig vanaf te vegen is.
  5. Trotseer de regen met een mooie plu. Zo blijft je haar enigszins vrij van pluis en vermijd je de gevreesde pandaogen bij binnenkomst op school of je werk.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.