fbpx

What to wear: sporty spice

 

Sporten… Tsja, wat kunnen we erover zeggen? Het voldane gevoel erná is ontzettend fijn. Met deze items is je bezoek aan de sportschool helemaal geen straf meer!

  1. Sportbroeken komen in lang, kort, los, strak: nét waar jij behoefte aan hebt en waar je jouw sport het beste in uit kunt oefenen. Deze lange legging sluit mooi aan en heeft een grafische print.
  2. Een basic sporttop works every time en is ideaal te combineren met de meer opvallende items. De racerback zorgt ervoor dat je je goed kunt bewegen en alle spieren goed te zien zijn.
  3. Nog niet helemaal opgewarmd? Draag een comfortabel vest tijdens de opwarming en eventueel als je de sportschool weer uitloopt. Dit vest van Nelly heeft reflecterende mouwen.
  4. Besteed genoeg aandacht een sportschoenen. Ze kunnen je work-out namelijk maken of breken! Deze Nike-schoenen zijn bijvoorbeeld ideaal voor hardlopen en hebben felroze details.
  5. En als laatste: vergeet je tas niet! In real life is shoppen inderdaad je work-out, maar helaas ga je toch echt op weg naar die sportschool… Hierin gaan al je essentials: telefoon, portemonnee, sleutels,  een fijne handdoek en een roze drinkfles.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.