fbpx

What to wear: the new camouflage

 

Niet voor in de bosjes, wel voor broad daylight: de nieuwe camouflageprints zijn abstract, grafisch, kleurrijk en eerder schitterend dan schut! Wij laten zien hoe je hiermee een outfit kunt creëren.

  1. Als key item voor deze look hebben we een camouflagelegging van suède gekozen. De print is absoluut geen standaard camouflagemotief, waardoor het helemaal de trends van dit najaar volgt. De bruinrode kleur is makkelijk te combineren en kan door iedereen – met verschillende lichaamstypes – gedragen worden.
  2. Hierop draag je een blousje, met voorkeur een denim variant om zo lekker veel verschillende materialen in één outfit te mixen. Deze blouse is sowieso een fantastisch stuk om in je kast te hebben hangen: het kan werkelijk overal bij!
  3. Om deze outfit helemaal in herfstige sferen te houden draag je dit mooie waterfall jasje bij. Het is een andere kleur bruin dan de legging, waardoor de outfit qua kleur levendig is.
  4. Wat is er meer comfy dan motorlaarsjes? Deze zwarte exemplaren zijn perfect om naar school te dragen of als je een dagje shoppen op de planning hebt staan.
  5. Wij meiden gaan nooit de deur uit zonder tas. Om het zwart en het bruin beiden terug te laten komen – ja alles is perfect op elkaar afgestemd – ga je voor een tas die het allebei heeft. Deze van de Mango heeft een mooie grootte en is op meerdere manieren te dragen.
  6. It’s all about the details… Als finishing touch en om tóch nog een klein detail toe te voegen kies je een minimalistisch kettinkje. Dit koopje is van de H&M en is goed te combineren om deze over de denim blouse dragen.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.