fbpx

What to wear: white knit

 

Het najaar is toch wel duidelijk hét modeseizoen. Laagjes over laagjes, texturen combineren met andere texturen: we love it! Wij laten je een outfit zien met een van dé key items van het seizoen: the white knit.

  1. De grote witte breisels zijn overal te vinden. Ga voor een bijzondere variant met mooie print of bijvoorbeeld deze met franjes. Een klassieke, essentiële trui met een flinke dosis fashion van het jaar 2015.
  2. Oversized sweaters zijn goed te stylen met strakke broeken of skinny jeans. Maar wil je een keertje voor iets anders gaan? Combineer het dan met een rokje. Het dikke breisel stop je alleen aan de voorzijde in het rokje en mag er aan de achterkant overheen hangen. Lekker nonchalant.
  3. Vergeet een panty of maillot niet. Blote benen zijn helaas niet koud- of winterproof!
  4. En natuurlijk is een jas ook geen overbodige luxe met de kou. Een bulky jas als deze is een must voor het najaarsseizoen. De grijze kleur zorgt voor een mooie nuance in de outfit en het materiaal is als een warme deken.
  5. Kies een stoer laarsje voor wat contrast in het geheel. Deze chelsea boots van Invito hebben een flinke hak, waardoor ze toch comfortabel zijn om op te lopen.
  6. Last but definitely not least: accessories. Dit tasje van Modemusthaves is prachtige door de combinatie van goud en lichtbruin. Makkelijk om schuin te dragen! Verder kies je bijpassende gouden sieraden als deze minimalistische armbanden.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.