fbpx

What to wear: yoga

 
We zijn niet de allergrootste fan van sporten, maar als het er echt op aankomt gaan we voor yoga! Toch een intensieve workout én makkelijk om gewoon thuis te doen.

  1. De enige regel voor een yoga outfit is dat het comfortabel zit en de kleding aangesloten is. Door de aangesloten kleding kun je jezelf goed bekijken in de spiegel, zodat je alle oefeningen goed uitvoert.
  2. Een strakke legging is dus een must. Zorg voor een goede pasvorm en kies er eentje die niet van je billen afzakt. De legging van de H&M is lekker budgetproof en is gemaakt van een zachte stof.
  3. Je outfit mag best een beetje vrolijk zijn! Kies daarom een top met een vrolijke print of een leuke quote.
  4. Bij de warming-up is het dragen van alleen een topje waarschijnlijk nét iets te koud. Dit vestje is lekker warm en ademt lekker door.
  5. Yoga doe je vaak op blote voeten, zodat je echt contact hebt met de aarde. Mocht je toch iets aan je voeten willen hebben, kies dan comfortabele sokjes of slofjes zoals deze.
  6. Last but not least: accessoires. Onverwacht kun je toch veel vocht verliezen bij het uitoefenen van yoga. Vergeet daarom niet een bidon mee te nemen! Een yogamatje mag natuurlijk niet ontbreken en neem je mee indien de sportschool er geen heeft óf je het lekker thuis wil doen. En tot slot een rugtas, dat is wel zo handig voor alle overige spullen: telefoon, portemonnee, sleutels etc.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.